sizce erkekler hiç takmıyormuş gibi görünse de sevgilisinin bakire olmamasına içten içe üzülüyorlar mıdır ?

bunu cidden merak ettiğim için soruyorum. erkek arkadaşım 1 gün olsun bu konuyu açmadı tek kelime etmedi. eski ilişkilerime dair tek kelime dahi duymak istemediğini de belirtti. ama mesela ben onun eski ilişkilerini düşünüp kafama takıyorum arada. kendisinde de bu durum oluyor mudur? daha önce başkasıyla beraber olmam içinde bir huzursuzluğa sebep oluyor mudur?

1. beyinsiz olanlar belki kafasına takıyodur, benim kocam takmıyo. yemin ediyorum kadınların sürekli bakire değilim benimle evlenmeyecek korkularından gına geldi, ya bunu önemseyen adamı zaten hayatınıza almayın.

13 ocak 2022 16:58

2. bunu önemsemiyor gibi gözüküyor zaten sadece içlerini merak ediyorum.

not: evlenmek istemiyorum ne yakın ne de uzak gelecekte.

13 ocak 2022 17:00

3. ciddi misin anonim2 ? bunu hiç düşünmemiştim.

13 ocak 2022 17:01

4. a2 +100. bu konuda uzman bir hekimden duyduğum açıklama da bu yönde... başka erkeklerle kıyas kaygısını karşı tarafa yansıtmak...

13 ocak 2022 17:07

5. Bizim erkekler kesinlikle cinsel performansına laf edilmesini anasına sövülmüş gibi algılıyor ama kadınlar öyle değil. Mesela ben cinsellik yaşamaya ilk başladığımda saksoyu asla beceremiyordum, kafama da takmıyordum açıkçası. Çünkü yeni başlamışım ne olabilir yani? Sonra videolar izleye izleye yapa yapa şuan sevgilimi sakso da rahat boşaltırım. Erkekler bu şekilde bi gelişim de kat etmiyor. Mesela erken boşalması mı var asla kabul edip ne tedavi olmaya yanaşıyor ne de kendini geliştirmeye. Sevgilisine oral seksi düzgün mü yapamıyor asla öğrenmeye biz gibi çaba sarfetmiyor. E tabii kadının deneyimi olmaması bu konuda onun çooook işine yarıyor. Gerçi artık pornolar var bakire bile olsan herşey ayan beyan ortada ama yinede kendilerine yediremiyorlar. Burda çok soru gördüm ben sevgilimin erken boşalma sorunu var ama tedaviyi kabul etmiyor diye. Bizim vajinismusumuz olsa koşa koşa doktora gideriz.

13 ocak 2022 17:40

6. Hayır seviniyorlardır. Başkasına veriyorsa bana da verir artık escorta para yok diye göbek atıyorlardır. Hepsi olmasa da çoğunluğu.

Evleneceklerse bakire olacak tabi sümme haşaaa. Biz onlar için bakire kadınla evlenmeye karar vermeden önce kullan at eşyalarıyız onların gözünde.

İğrenç mi?

Dibine kadar. Neyse ki ilahi adalet var. Bakire diye evlendikleri bazı kadınlar üst kattan çocuk yapıp bunlara baktırıyor

13 ocak 2022 17:51

7. anonim6 cevabının ne soruyla ne de önceki cevaplarda yapılan bilgi paylaşımlarıyla hiç alaksı yok. gereksiz yükselip gereksiz yorum yapmışsın lütfen...

13 ocak 2022 17:52

8. Bence uzuluyorlar. Ama bu namus anlaminda degil de farkli bir hisle bence. Mesela benim sevgilimin bakir olmamasi umrumda degil ama gecmisini dusununce ve sevgili oldugu bazi kizlari da biliyorum, bi kotu oluyorum acikcasi onlarla fiziksel ve duygusal paylasimlarini dusununce.

13 ocak 2022 18:27

9. Ss bence sen anlamadın. O da senin sorunun erkeklerin bakireliğe olan gereksiz takıntılarından ve bakire olmayana kaba davranışı reva görmelerinden bahsediyorum.

Ha yine anlamadıysan sorun değil. Anlayan biri okusa kafi.

13 ocak 2022 18:48

10. Bakire olup olmamasini degil sadece daha once birileri ile cinsel veya duygusal yogun paylasimlarda bulunmus olmasini takabilir o kadar. Benim etrafimda bekarete onem veren bir erkek bile yok dag ayilari ile bag kurmadigim icin.

13 ocak 2022 22:18