sizce sigaralarin paketlerinin degismesiyle tadida degisti mi?

marlboro touch blue iciyorum bana sanki tadda kotulesti gibi geldi yeni olan kutularda ama psikolojik mi acaba dedim kendi kendime

1. Bu gün aldım aynısından yeni paket, ara ara içerim, ki taneyi zor içtim ki bi başlayınca dört beş tane söndürmeden içen biriyim. Alırken bu da kalkacak dedi büfedeki bey haberiniz olsun dedi. Bi de ben mentol topunu patlatmadan içince çıkarıp peçeteye patlatır koklardım falan, bunda da yaptım sıfır mentol. Adı var kendi yok. Normaliyle yapıyordum ama olsun, sonuçta mentolü az bence.

2 ocak 2020 22:41

2. Neredeyse 1 yıldır sadece winston slender blue içiyorum geçen gün ilk kez yeni paket denk geldi ve tadı gerçekten çok kötüydü, aslında farkını da anlayamadım ama kötü olduğuna eminim

2 ocak 2020 23:25

3. Marlboro touch one kullanıyorum ben de.emin olmamakla birlikte daha yoğun ve ağır buldum yeni paketi.

3 ocak 2020 00:13

4. ben kent swith içiyodum yılbaşı günü aldığım yeni paketti bi içtim içinde ne ptlayan mentol ne mentol tadı aşırı rezalet bi sigara. ne anlamı var o zaman bu sigarayı hala satmanın ya

3 ocak 2020 00:41

5. sigaradan soğutma ve bıraktırma taktiğidir bir yerde en iyisi bırakın kurutulun paranız size kalsın.

3 ocak 2020 00:42

6. Bugün Marlboro touch aldım yeni paket. Tadını hiç beğenmedim icesim gelmedi. Aşırı baş ağrısı yaptı.

3 ocak 2020 00:58

7. değişti. yeni düzenleme geldi artık tadını hafifletecek kimyasallar yasaklandı. tüm aromalar yasaklandı. bir dolu düzenleme getirildi. o yüzden ot gibi oldu hepsinin tadı :< kağıtları da bir garip. bi de bence yanma kalitesi de düştü. artık çok daha kolayca kendi kendine sönüyor sigaralar. sanırım bu yeni düzenlemelerle kağıdın tutuşmasını sağlayan yan kimyasallar da çıkartılmış oldu. ben kendi adıma memnunum, iyice tiksindirsin beni yoksa bırakamıyorum. umarım ileride korkunç tadı arttıracak şeyler de eklenir :d

3 ocak 2020 04:28

8. mentollülere elveda :'(