sizi terk ettikten çok sonra geri dönen eski sevgiliniz oldu mu?

süslüler soru başlıkta. sizi terk edip daha sonra pişman olup aylar yıllar sonra dönen erkekler oldu mu? özellikle asla geri dönmez dediğiniz kişiler de olabilir

1. 5 ay sonra döndü

23 haziran 2024 19:29

2. Genellikle hepsi döndü ama ben terk etmiştim. En son kasım ayında benle olmadığını bir şeyin eksik olduğunu söyleyen flörte o zaman bensiz olur demiştim o da böyle daha iyi

Olacak ikimiz için de demişti. Mart ayında bir kere yazdı destansı bir mesaj ama görüldü olmasın diye hepsini okuyamadan sildim. Nisan ayında da yazmış yine onu da özellikle görüldü yaptım daha da yazmasın diye.

23 haziran 2024 19:41

3. Hiçbir neden göstermeden aramadı sormadı terk etti yani. 7-8 ay sonra yine nedensizce iletişime geçti ve görüştük. Birkaç ay görüşüp yine bitirdik. Bu sefer çok kötü bitmişti. 1 ay sonra tekrar yazdı. Yine görüştük baya ilerlemişti ilişkimiz evlilik, çocuk, birlikte yaşama muhabbetlerimiz vardı yol kat ettiğimize inanıyordum ama sağolsun aldattı. Ona zaafım olduğunun farkında maalesef. Etrafımdaki herkes birkaç ay sonra tekrar yazar sana diyor. Ben her ayrılığımızdan sonra bir daha yazmaz diye düşünüyordum yine aynı şekilde yazmaz diye düşünüyorum. Bakalım.

23 haziran 2024 22:25

4. Benim bir arkadasimin sevgilisi 1 sene sonra donmustu kizin ilk sevgilisiydi ama cocuk biraz fuckboy bi tipti, o zaman yapma etme desek de denedi tekrar ve birkac aya kalmadan tekrar bitti maalesef. Ya birisi size cok uzun bi zaman sonra donuyorsa tek sebep daha iyisini bulamamis olmasi ve en azindan simdiki hayatimdan iyiydi dusuncesidir bence. 1-2 ayi normal buluyorum insan kendisi de dusunmek isteyebilir ama 6 aydan sonrasi ozellikle boyledir bence

23 haziran 2024 22:29

5. 5 yil sonra donen var :(