skam uyarlamaları 3033 hangisini izlemeliyim?

süslüler en iyi skam uyarlaması hangisi sizce? orijinalini birkaç defa bitirdim şimdi baktım birr sürü ülke var hangisini izlesem bilemedim. almanyayı aşırı izlemek istiyordum aslında ama bulamadım bilen varsa site söyleyebilir mi ya da link atabilir mi? italya izleyesim yok şu an, italyanca şeyler izlemek beni yoruyor biraz. hangisi en iyisi sizce?

1. aslında benim orijinalden sonraki favorim italya. belçika uyarlamasını izlemedim ama çok beğeniliyordu, youtubeda birkaç videosuna da denk geldim güzel bence. amerika versiyonunda bi olmamışlık var sıradan geliyor diğerlerinin yanında onu pek önermiyorum o yüzden.

27 mayıs 2020 01:38

2. Belçikaa

27 mayıs 2020 01:52

3. Druck 3.sezonu ing alyazılı olarak youtubeda var ama kısa partlar halinde

27 mayıs 2020 02:41

4. skam uyarlamaları yerine skam'ın babası olarak gördüğüm( yani skam'ın esin kaynağı) ingiltere yapımı skins'i şiddetle tavsiye ederim. özellikle ilk 2 jenerasyonu.

27 mayıs 2020 05:05

5. Skins hepsini tokatlar. Ah ah zaman ne çabuk geçiyor unutuldu gitti effy olan tumblr gifleri...

27 mayıs 2020 14:12

6. ayyy a4 sorma ya. effy benim girl crush'ım olarak kalacak sonsuza kadar. ama çocuk doğurunca hafif çöktü sanırım yüzü.effy stonem kadar güzeli, sorunlusu gelmeyecek bu dünyaya...nicholas hoult skins'den çıkıp yürüdü gitti diğerlerinin bu kadar underrated kalması üzücü.

27 mayıs 2020 21:41