sokak kedilerini ücretsiz muayene eden veterinerler var mı? muayene pahalı mı oluyor genelde?

daha önce hiç veterinere hayvan götürmedim o yüzden pek bilmiyorum. işsizim, ve kenarda köşede hiç param yok. sokakta ağzında problem olan bir kedi var. probleminin ne olduğunu tam bilmiyorum. ciddi bir şey yoksa içim rahatlayacak. fakat muayene için bile param yok. istanbul anadolu yakasında sokak kedilerini indirimli/ücretsiz muayene eden veterinerler biliyor musunuz? (tedavi gerekiyorsa borç almayı veya hayvanseverlerden yardım almayı deneyeceğim)

1. üsküdar minik dostlar kliniği galiba ücretsizdi

27 aralık 2021 15:57

2. Teşekkürler süslü

27 aralık 2021 16:05

3. rica ederim, eğer üsküdardaysanız arabayla gelip bakabiliyorlar ayrıca. geçmiş olsun umarım iyileşir kedi <3

27 aralık 2021 16:08

4. Evet var. Daha yeni bir yavru kediyi götürdüm iki kere. Durumum iyi değil ama kredi kartından çektirecektim göze almıştım. Veteriner hekim; borcunuz yok, sokakta görmüş yardım etmiş bakmışsınız bizim de katkımız olsun dedi sağ olsun. Arayıp muayene ücreti sorup onu göze alarak gidebilirsiniz. Durumu açıklarsınız belki uygun fiyatlıdır veya size yardımcı olurlar. Eskişehirde bir veterinerimiz vardı, kendi kedimi götürdüğümde bile öğrenciyim diye indirim yapardı mesela.

27 aralık 2021 17:00

5. Çok teşekkürler A4:) Kartaldayım, aynı ilçede olması çok daha iyi benim için. Dediğiniz yere götüreceğim

27 aralık 2021 18:01

6. Şimdi baktım süslü petdoc evime en yakın olanı. Oraya götüreceğim. Çok iyi denk geldi gerçekten. Tekrar teşekkürler:)

27 aralık 2021 18:17