son kullanım tarihi geçmiş diş macunu kullanılır mı?

8-9 ay kadar bir gecikmeden söz ediyorum indirimde almıştım bir kaç ay evvel yedek olsun dişe dikkat de etmemişim. fişi vs yok son kullanım tarihi 2018. sizce bir zararı olur mu :(

1. ahahahah noldu stokçular onca gratis sırasında beklemeler internet sitesi çökertmeler elinizde mi patladı:D müstehak size tüketmek için ölüp bitiyosunuz resmen indirim lafını duyunca.

cevap olarak: ben olsam kullanmazdım ağzına sokucan sonuç olarak nolur nolmaz. bi de kimyasal ürün zaten. dikkat etmek lazım.

31 ağustos 2019 12:52

2. Sakin ol ve negatif enerjini başka yere saç anonim 1. Neyi ne kadar stokladığım ya da stoklamadığım beni ilgilendirir. Benim sorum bu değil.

31 ağustos 2019 12:56

3. ya stok yaptı yedekledi diye yok sırada beklemeler oh olsun müstahak size demeler de ne böyle? cevaba bak beklediyse bekledi aldıysa aldı sana bir zararı mı var ya kalkıp laf sokmak için yer arıyor insanlar pes. neyin kafasını yaşıyor buradakiler anlamadım gitti.

31 ağustos 2019 12:56

4. Teşekkürler anonim 2 kararsız kaldım bilemedim.

31 ağustos 2019 12:57

5. ne demek bana bi zararı mı var? bu yorumu yapan bi insanın çevre bilinci ya da ekonomiyle alakalı tek bir şey bilmediği ne kadar belli.

açıklayabilirim isterseniz. üslubum size itici gelmiş olabilir ama haklı olduğumu bal gibi biliyorsunuz. drugstorelar ya da saçma alışveriş sitelerinden indirim safsatası altında ihtiyacınızın çok çok üzerinde satın aldığınız ürünlerin sizden başkasını etkilemediğini mi düşünüyorsunuz gerçekten. pes doğrusu.

31 ağustos 2019 13:00

6. Hanımefendi siz ne kadar yedeklediğimi nereden biliyorsunuz da hadsiz bir şekilde benimle ilgili yargıya varıyorsunuz? Ekonomi ortada temel ihtiyaçlarımızı bile indirim kovalayarak zar zor alıyoruz günah keçisi olan stokçular oluyor. Hırsızın hiç suçu yok anlaşılan. Kaldı ki stokçu da olabilirdim yine sizi ilgilendirmiyor. Başka başlıklar altında güzellemeler yaptığınız israf etmeme tüketmemek için para verdiğim şeyi kullanmak istiyorum bunu anlayamayacak kadar mı körsünüz ?

31 ağustos 2019 13:05

7. dünya üzerinde bir tek çevre bilinci olan ekonomi bilen insan sensin evet tebrikler diyelim de havaya gir iyice böyle saçmalayacağına. böyle her şeyi çok bilen ama aslında hiçbir şey bilmeyen insanlara allah şifa versin diyorum sadece. bu kızın diş macununun skt'sinin geçmesi seni bu kadar etkiliyorsa hayat zor olmalı senin için.

31 ağustos 2019 13:08

8. hanımefendi:D madem ki stoklayacak ya da fiyatlardan yakınacak kadar bu ürünlerin piyasasına hakimsiniz bu tip ürünlerin zırt pırt indirime girdiğini de biliyor olmanız gerekir. yani her allahın günü bi indirim yapıyor bu mağazalar. lütfen biraz akıllıca davranmaya çalışın. yani diş macununuzun bitmesine yakın indirim kovalayıp almak varken evde çeyizlik bekletir gibi diş macunu bekletmek nedir yav:D deliriyosunuz tüketmek için ve hepinizin de bahanesi kriz. kriz bi sizi etkiliyor sanki. ben 3 gün alacağım şey için fiyat araştırması yapmayı doğaya vereceğim hasardan daha büyük görmüyorum ayrıca. size de bunu yapmanızı salık veririm :'))))

31 ağustos 2019 13:11

9. yok üzülmeyin her seferinde enerjim müsait olmuyor burada size açıklama yapmak için ya da vaktim olmuyor ya da görmüyorum diyelim. soruyu soran hanımefendi de kusura bakmasın. özellikle burada gördüğüm, tanık olduğum *etrafımda delirmiş gibi tüketim bağımlısı pek insan yok çünkü* şu indirim ve gereksiz alışveriş bağımlılarınaydı tüm tepkim. ondan yana olan kullanıcıların da onunla birlikte o küçücük gratis sepetlerine on tane aynı ürünü alıp kendi gözlerini doyurmak amacıyla minik şark kurnazlıkları yaptığına eminim ayrıca. ay neyse. biraz olsun düşünebilseniz keşke hareketlerinizin nelere mal olabileceğini. ama gözünüzü kapayıp deli gibi indirim girdisi kovalamak daha kolayınıza geliyor tabii lol.

31 ağustos 2019 13:16

10. Çevreci bilincinizi burada indirimden ürün alanlara kusmak yani size göre doğru olan? Olması gereken? Hala varsayımlar üzerinden ilerliyorsunuz. Benim evde 10 tane diş macunum olduğunu nereden biliyorsunuz. Genel konuşacaksanız da başlıklarda yazabilirsiniz benim sorumla alaka değil tüm bunlar. Ama anonim olmak kolay geliyor sallarken değil mi?  Ben anonimken de saygı çerçevesinde yazabiliyorum. Sizin gibiler yüzünden insanlar basit sorularda bile anonim olmak zorunda hissediyor. Merakınızı giderir mi bilmiyorum ancak herhangi bir kozmetik marketinden almadım bu macunları o dilinizden düşürmediğiniz grafik sırasına girerek de almadım. Tarihi geçmiş ürünleri indirim adı altında satan mağazalara bir şey demeyip yedek dediğim için burada stokçulara laf atmak daha rahat değil mi?

31 ağustos 2019 13:26