sutyen yıkama topu

Merhaba süslüler:) ya bir ara çok vardı bunlardan ama sonra hiç göremedim. Kullanan oldu mu bu aparattan? Memnun kaldıysanız şimdi nereden bulabilirim? Makinaya atınca ağzı burnu kayıyor, elde yıkayınca temizlenmiş gibi gelmiyor. İyi olur mu bu bilemedim :/

1. topu değil de torbası var bende gayet memnunum. çatır çatır yıkıyorum :)

intimissimiden almıştım.

18 ekim 2015 20:59

2. yıkama topu kompedanda satılıyordu yanılmıyorsam. onun dışında bir milyoncu tarzı yerlerde de bulabilirsin, ben kullanmıyorum makinamın 15 dakikalık programına atınca hiç bir zarar vermiyo sütyenlere.

18 ekim 2015 21:00

3. Aa torbasından hiç görmemiştim. Top olan sutyen tipini daha iyi korur diye düşünmüştüm. Nereden aldınız acaba ? (yazar: aloe vera )

18 ekim 2015 21:04

4. Ay ben seneler önce top olanı da ilk tchiboda görmüştüm zaten ama o zaman almamıştım şimdi aklıma düştüler. Netten alayım ben o zaman var nasılsa. Çok teşekkür ederim (yazar: makyaj dukkani)

18 ekim 2015 21:05

5. Ben de öyle yapıyorum ama yine de tipleri bozuluyor ömrü kısalıyor. Bu top/torba sayesinde en azından biçimleri bozulmaz diye düşündüm (yazar: peaceandlove)

18 ekim 2015 21:07

6. Intimissimide 20 tlye satiliyordu file olan versiyonu ama pazarda filan da satiliyor o kadar para vermeye gerek de yok

18 ekim 2015 21:12

7. Diğer çamaşırlarla beraber mi atıyorsunuz? O şekilde de Yuvarlaklığı bozulmuyor değil mi? Tek başına bir sutyen için makina açmak israf gelir de bana :D (yazar: makyaj dukkani )

18 ekim 2015 21:21

8. Ay tamam o zaman tam istediğim gibi hemen sipariş vereyim çok teşekkürler :)) (yazar: makyaj dukkani )

18 ekim 2015 21:27

9. Yaa ay onu de deneyeyim ben sevmediğim bir sutyende :D çok teşekkürler fikir için (yazar: femme )

18 ekim 2015 23:31