tip okuyanlar kaç yaşında mezun oluyor?

kızlar sene kaybı olmadan tip okuyanlar kaç yaşında mezun oluyor ve ne zaman çalışmaya başlıyor. 23 yaşındayım ve son senemdeyim sevmediğim bir bölüm okuyorum. ailemin hep tıp beklentisi vardı çalışmadım ve bana zor geldi o yüzden başka bölüm seçtim ama şimdi bakıyorum hem statü olarak hem de maaş olarak gerçekten değerli. lütfen sağlıkta şiddet yorgunluk nöbet demeyin sonuç olarak maaşlar dolgun ve değer görüyorlar. sizlere sorum bu yaştan sonra okumaya başlasam kaç yaşında mezun olurum (gizlinot: 6 sene olduğunu biliyorum tabiki sadece mezun olmak sınava girmek atanmak kaç sene sürüyor onu merak ediyorum ) ya da değer mi okumaya?

1. Statü için maaş için tıp okuyacaksanız okumayın. Hem siz üzülürsünüz hem de hastalarınız. Tıp okumak için ve meslegi yerine getirmek icin daha büyük içsel motivasyonlar gerekiyor. Para ve kariyer icin kahri cekilecek bir meslek asla degildir.

11 temmuz 2020 01:27

2. süslü merhaba, neredeyse anneniz olacak yaştayım ve şu an tıp için ders çalışmaya başladım. geometriyi yarıladım, bir yandan tyt için matematik tekrarı yapıyorum, diğer yandan geçen hafta biyoloji çalışmaya da başladım. yaşımı filan bir ay boyunca düşündüm. sonra gerçekten okumak istediğime karar verdim. allah utandırmaz umarım. istiyorsanız hiç de geç değil.

11 temmuz 2020 01:29

3. Hazırlık okudum, bir sene de ilkokula geç başlamışım o yüzden hiç sınıfta kalmazsam 26 yaşımda mezun olacağım. Genel olarak 24 yaşta mezun olunuyor. Ama okumaya değer mi inanın ben de bilmiyorum.

11 temmuz 2020 01:35

4. ve malesef doktorların koruması yok. ruh hastasının teki size şiddet uygulayıp ceza almadan elini kolunu sallayarak gezebilir. bi tane çatlak şanzel mi ne vardı. doktor öldürmüş 6 yıl yemiş sadece.korkunç.

11 temmuz 2020 02:10

5. Dolgun bir maaş mı? Doktor değilim tıp okumuyorum ama Türkiye şartlarında doktorlar hak ettiklerinden az alıyorlar bence. Burada çeşitli şirketlerde masa başı çalışıp en az iki doktor maaşı alan insanlar çok fazla, eğer çok istiyorsanız başlayın ama parası için yapılacak bir iş mi sanmam.

11 temmuz 2020 02:20