tragus piercing keloid oluşumu ?

süslüler %90 ihtimalle tragusumda keloid oluştu :( yarın doktora gideceğim ama bunua yapılacak bişey var mı krem vs gibi? illa çıkarmam mı gerekecek?

1. Bende de olmuştu. Çıkarttırdı doktor. Geçtikten sonra 6 ay tekrar deldirmiyceksin dedi.

1 ocak 2018 22:17

2. bende de keloid olduğundan neredeyse emin olup iki günde hayatı kendime zehir ettiğim bir şişlik oluşmuştu (gizlinot: piercing değiştirmiştim)

doktora gitmeden önce delimi yapan kişiye fotoğrafını attım ve daha önce böyle şeyler gördünüz mü ona göre doktora gideceğim gibisinden bir soru sordum. adam piercingi mi değiştirdiniz diye sorup, hemen benim taktığımı geri takın dedi ve bir krem ismi verdi (gizlinot: yeni delindiğinde sürdüğüm krem) onu 3-5 gün sürdüm, hiçbir şey kalmadı. keloid falan değilmiş yani...

neyse, siz gidiyormuşsunuz doktora yarın. umarım sizinki de keloid değildir ve kremle hallolur. geçmiş olsun :)

2 ocak 2018 00:58

3. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

(yazar: haticesenyilmaz ) ya ben de küpe değiştirdikten sonra oldu ben hemen eski küpeme döndüm. Merak ettim kremin ismi neydi?

2 ocak 2018 11:56

4. bactroban pomad :)

2 ocak 2018 14:07

5. bu arada doktora gidince güncelleyin lütfen, merak ettim :/

2 ocak 2018 14:16

6. Hastalandım bugün sevgili süslü kolumu kıpırdatacak halim yok düzelince gideceğim :( gidince güncelleyeceğim :)

2 ocak 2018 16:27