ugur sengul cok cringe degil mi ya ne dusunuyorsunuz?

storylerindeki sarki soylemesinden geliyorum. cok kotu. sesi de guzel degil. kendini boyle inanilmaz bir sesi varmis gibi gorup duzenli sarki paylasmasi falan cok komik. genel damlaya olan tavirlari da oyle. ayrildi evden cikmak zorunda kaldi bastan yeni ev kurdu. tekrar baristiklari an surekli sirf damlayla oldugunu gosterebilmek icin bir suru story paylasti. damla tek bir sey paylasmamasina ragmen hala ayni seyi yapmaya devam ediyor. damla sadece ugurun dogumgununu paylasti. ugur gitti dovme yaptirdi herkese de bagira bagira anlamini biliyorsunuz ask dovmesi tanistigimiz koordinatlar falan diyip durdu yine. damlanin yaptigina kotu demiyorum paylasmiyorsa sevmiyor diye de dusunmuyorum. aksine tekrar barisip zor donemden gecmisken hemen ayni tempoda iliskisini herkesin yargisina birakmak istemiyor gibime geliyor. sorun damla hic paylasmazken ugurun her detayi paylasmasi sifir uyum. amaaan oyle iste her hali cringe geliyor siz ne dusunuyorsunuz? ve evet isim yoktu canim boyle bos konusmak istiyor.

1. inanılmaaz haklısın damla uğuru da influencer etmeden önce en azından bi havaları vardı tatlı ciftti ancak su an görünce.....

21 ocak 2022 18:11

2. Bu kadar cringe birini bi hayli de dikkatli takip etmek ve hakkında kırk satır yazmak çok cringe değil mi ya?

21 ocak 2022 18:12

3. süslü ben de sana cok katılıyorum.Şarkı storylerini hep atlıyorum sesi kötü :( biraz samimi gelmişti damlayı sahiplenmesi falan hoşuma gidiyordu iyi biri olduğunu düşünüyordum ama cidden cok cringe ya. Kız paylaşmıyorsa sen de paylaşma yani. Bence damla işle ilişkisini her anlamda karıştırdığı için yapamadığını biraz özlemek gerektiğini düşündü ayrıldı.Ayrı kalamayınca da barıştı gibi. Bir de bence uğur resmen o evden apar topar kovuldu hala iyi gidip kalabiliyor benim gururum kırılır :(

21 ocak 2022 18:33

4. Kesinlikle katılıyorum

21 ocak 2022 18:38

5. Damla Altun ok

Uğur ne?

21 ocak 2022 18:55

6. berbat ya. yaptigi espriler verdigi pozlar..... o koca govdesine bakmadan girdigi cocuk cocuk hareketler. tabak canak linklemesi. habire gozleri kapatip efkarli efkarli sarki soylemesi. yuzunun her daim yagli yagli olmasi. yeni uyandigi storylerde ekrandan agiz kokusu geliyor yemin ederim. bazen oyle hallere giriyor ki fena gay vibe aliyorum onu da soylemeden edemicem.

21 ocak 2022 18:57

7. 2 3 sene önce Uğur'u Uniq'te görmüştüm. Gayet havalı ve cool görünüyordu, ne yakışıklı çocukmuş hoş diye düşünmüştüm. Sonra kendisi de damla gibi influencer oldu, tüm havasını kaybetti bence. Damla'nın eski vloglarında gözüken sevgili ile alakası yok bence. 9 senelik ilişkiyi bitirmek kolay değil. Damla dayanamayıp barışmıştır. Ama aşırı lame geliyor artık.

21 ocak 2022 19:14

8. Çok gıcık bir tip ya. Karı gibi

21 ocak 2022 20:12

9. Klasik başak burcu erkegi.

O kadar yakından tanıyorum ki bu erkeği toksik ötesi, toksiktir.

İnsanın yakasindan düşmez, çıkarı varsa hiç bırakmaz.

Allah damlaya akıl versin, ne güzel adım atmıştı, niye geri döndü diyeceğim hayatımda sevmediğim halde döndüğüm tek erkek başak burcuydu.

Öyle manipülatif insanlar ki dilerim damla çabuk uyanir.

21 ocak 2022 21:06

10. arkadaşlar damlayı asıl birazda olsa tanınır hale getiren kişi uğur, vine uygulamasının eski fenomenlerinden bilmiyorsunuz bari b*k atmayın. bu arada başak burcu değil, oğlak burcu kendisi.

21 ocak 2022 21:17