uzak mesafe ilişkisinde sevgilinizin duşa girdiğinde porno izleyerek boşalması?

neredeyse buna eminim. ve huzursuzluktan ölmek üzereyim. ona böyle bir soru sorarsam kıyamet kopar. sizce bu normal bi şey mi? başka kadınlardan tahrik olup boşalması midemi bulandırıyo. napıcam bilmiyorum. erkekleri anlayamıyorum. farklı fikirler duymaya ihtiyacım var.

1. Siz yanındayken mi bunu yapıyor ? Yoksa tekken mi ? anlayamadım.

3 haziran 2018 15:21

2. Ya şeyi merak ettim ben siz bunu nasıl anladınız? Kendisi mi söyledi? eminim dediğiniz için soruyorum nasıl emin olunur ki kendisi söylemeden

3 haziran 2018 15:26

3. Niye bu kadar rahatsız olduğunu anlamadım süslü benim de uzak mesafe ilişkim var arada benim sevgilim de mutlaka izliyordur ki ben de izliyorum çok anormal bir şey gibi gelmedi açıkçası. Yanınızda yapsa durum farklı olurdu ama porno izleyip masturbasyon yapması illa o porno yıldızlarını arzuladıgı anlamına gelmiyor önemli olan o an kafasından neler geçtiği, onu da bilemeyiz :/

3 haziran 2018 15:30

4. Peki bunu önlemek için birşey yapıyor musunuz ? Resim,video gönderebilirsiniz.hiçbirşey yapmadan sizinle görüşeceği zamana kadar nasıl beklesin ? Başka kadınlarla birlikte olmuyor ya. Bunda ne var anlamadım.

3 haziran 2018 15:30

5. Haahahahahh. Ben youtube videolarıyla vakit kaybetmek istemediğimde duşta açıyorum videoyu :)

3 haziran 2018 15:35

6. Ya nasıl emin oldunuz diye soran anonimim ben,bence bi sorun yok izlemesinde. Uzak mesafe ilişikilerinde normal geliyor bana siz de izleyebilirdiniz bunda bisey yok ki :/ yukarıda da denildiği gibi sizin yanınızda size yaklaşmayıp bunu yapsa problem olurdu ama şu haliyle değil bence

3 haziran 2018 15:37

7. eğer sizden hiç etkilenmeyip sadece bunu yapıyorsa anormal. ama erkeklerbizim gibi değil maalesef ,hem yılların getirdiği alışkanlık hem de belli bir süre ejakülasyon yapmadıkları takdirde zaten gece rüya falan görüp yapıyorlar. bu kadar takmanızı gerektirecek bir şey yok sadece sıkıntınız buysa. siz de aynı şekilde başka bir erkekten tahrik olabilirsiniz. ben bunda iğrenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. sorsanız da hayır saçmalama diyecek ama 2-3 günde bir mastürbasyon yapıyor olma ihtimali oldukça yüksek.

3 haziran 2018 15:42

8. Niye kendinizi yetersiz hissediyorsunuz, siz bir kadınsınız etrafınızdaki tek erkek de sevgiliniz değil. Başka insanları görüp tahrik olabilirsiniz eğer gözü kapalı dolaşmıyorsanız sokakta. Aynısı onun için de geçerli. Adamın yanında bile değilsiniz, uzaktan nasıl seks yapıp tatmin edebilirsiniz onu? Adriana lima olsanız da o adam porno izleyecek sevgilisi yanında yoksa. Kendinizi yetersiz görmeyin çünkü durumun onunla alakası yok.

3 haziran 2018 15:44

9. Haha bişey olmaz ya, siz porno izlerken pornodaki adami arzuluyor musunuz? Ben şahsen kadının da adamin da suratina bile bakmiyorum ajdkfgk. Bence sevgiliniz de bakmıyordur eminim 😄 Önemli olan orada yapılan eylem. bu arada süslücüğüm o nasıl bir ajanlık ya? Adamin telefonunun mb harcamasini nasıl görebiliyorsun ki? Ben oraya takıldım.

3 haziran 2018 15:47

10. Ya izlediğinin porno olduğuna nerden eminsiniz benim erkek arkadaşım da duşta muharrem ince'yi izliyordu geçen shsjsj ayrıca izlese ne olacak pornodaki insanlara anlam yüklemeyin bu kadar her erkeğin hatta bayanın yaptığı şey bu..

3 haziran 2018 15:51