1. a1 süslüm merhaba :) cevabını dukan birası içerken gördüm ben de bugün başladım, gerçekten etkisini görebildin mi yağ yakımı için faydalı diyorlar da?
soruyu da takipteyim. a1'in yazdığı her şeye katılıyorum acaba ben mi yazdım dedim hatta swh. chatgpt'yi ben de aşırı kullanıyorum mutlaka yaptığım tabağı atıp kalorisini/proteinini/makrosunu ve mikrosunu hesaplatıyorum ne eksik ne fazla onu soruyorum. tabak hazırlamak konusunda tıkanırsam evde şunlar şunlar var ne yapabilirim diye soruyorum ya da direkt günlük yemek listesi yazdırıyorum. yaptığım tabakları muhakkak fotoğraflıyorum ki artık yemek türetemediğim noktada açıp bakıyorum fikir alıyorum.
beslenme olarak da benim için çok zor ama günde 2 yumurta yemeye çalışıyorum. dün fit poğaça yaptım mesela o şekilde yemiş oldum, ondan önceki gün yulaflı maydonozlu omlet yapmıştım. her öğünde mutlaka yeşillik olmasına özen gösteriyorum sabahları roka domates salatalık zeytin peynir, duruma göre kırmızı turp mor lahana vs ile bir salata yapıp yanına da yumurtalı bir şey ekliyorum. ekmeği kestim wasa ya da pirinç patlağı yiyorum.
gerisi günde 45 dakika eliptik, 3 litre su, akşam 6'dan sonra hiçbir şey yememek.