uzun süredir konuşmadığınız birinin doğum gününü kutlar mısınız acil yardım?

süslüler bu gece yardımınıza ihtiyacım var çok. uzun süredir haberleşmediğim bi çocuk var, konuşmama sebebimiz onu artık görmek istemediğimi söylememdi. o günden beri ne konuşuyoruz ne haberleşiyoruz gözü dışarıda bi çocuktu ama benden gerçekten hoşlanıyodu ben yine de bu yüzden ona görüşmek istemediğimi söyledim. çok gururu kırıldı ağır şeyler söyledim ama o da benim çok gururumu kırdı. zaten bizimkisi sadece flörtle kaldı ama çocuktan hala çok hoşlanıyorum :d bu gece onun doğum gününü kutlamalı mıyım? sabahtan beri bunu düşünüyorum o kadar çok kutlamak istiyorum ki. ya beni vazgeçirin ya da cesaretlendirin nolur.

1. Kutlamam görüşmeme kararı alınmış gerek yok bence.

22 mayıs 2020 22:33

2. kutlama.

22 mayıs 2020 22:34

3. Çok hoşlanıyo olsak bile mi (düşünen emoji) yani çok hoşlanmak tükürdüğünü yalamak için yeterli bi sebep değil mi (düşünen emoji tekrar) bi şey demicektim sadece doğum günün kutlu olsun yazıcaktım :/

22 mayıs 2020 22:35

4. şımarıkça ve çocukça bi hareket olur

22 mayıs 2020 22:36

5. Kutlamam tabiki de

22 mayıs 2020 22:53

6. o kadar şeyden sonra kutlama. yazmayacaktım zaten dört kişi yazmış ama senden kafanın dikine gidip yazıcak vibe'ı aldım bi taş da ben koyayım dedim sakın kutlama gerek yok :d

23 mayıs 2020 00:03