vajinası gül bahçesi gibi kokan var mı?

düzenli jinekolojik muayeneye gidiyorum hiç bir sağlık problemim yok ama vajinamın kokusu bir garip, çirkin değil kesinlikle ama güzel, wow mmm enfes diyeceğim bir koku da değil yani. normal günlük akıntının kokusundan bahsediyorum bu arada. yani bu işin normali hiç kokmaması mı? herkesinki çok çok az da olsa mutlaka kokuyor mu? vajinam hiç kokmuyor-guzel kokuyor falan diyen var mı?

1. vajinanın kendinden güzel kokma ihtimali yok. en fazla vajina kokusunu seven kadın vardır.

9 ağustos 2021 19:22

2. vajinan hasta değilse ve pis biri değilsen kötü kokmaz

9 ağustos 2021 19:27

3. bu işin normali vajinanın vajina gibi kokması günlük akıntı kokusu herkeste olan olağan bir şey bu onun doğasında var çünkü. Vajina güzel kokmaz vajina kokar ama bu koKu pis iğrenç bir koku değil oranın kendine has kokusudur ve olması gereken koku budur kesin bilgi lLütfen yayalım.

9 ağustos 2021 19:32

4. A4 tamda senin dediğin gibi kötü değil kesinlikle kendine has bir koku ama acaba bu koku herkeste var mıdır diye düşündüm :( varmış içime su serpildi. Üstte bir anonim Su iç demiş, kaçıncı anonim olduğunu unuttum süslü ama teşekkür ederim <3

9 ağustos 2021 19:36

5. Cidden yıkamak lazım galiba sürekli. Ben de sevmiyorum. Değişik bı koku var güzel demem açıkçası :d ama pis de kokmuyor yani. Tüy yok bu arada.

9 ağustos 2021 19:40

6. a6 hayır işte cidden yıkamayacaksın sen güzel kokmuyor bu garip bir koku deyip yıkarsan oradaki florayı bozuyorsun. Orada vajinanın sağlığı için biribiriyle uyum içinde çalışan bizim için yararlı mikroorganizmalar var çünkü eğer oradaki dengeyi bozarsanız geçmiş olsun. her türlü mantara vajinal enfeksiyona davetiye çıkarıyorsun doktor doktor gez bundan sonra. Vajina yıkanmaz arkadaşlar siz dış genital bölgeyle karıştırıyorsunuz ikisini. orayı sadece suyla yıkar geçersin ama vajinanızı lütfen bir salın o kendi kendini temizler siz müdahale etmeyin. kokusunu da bu kadar dert etmeyin kimsenin vajinası gül bahçesi gibi kokmaz nemli bir bölge orası benim vajinam kokmuyor diyen yalan söyler çünkü kokuyor kötü kokmaması ayrı bir şey bu apayrı bir şey.

9 ağustos 2021 20:07

7. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa, her gün duş alıyor ve kıllarını bekletmeden sık aralıklarla alıyorsan kötü kokmaz. Pamuklu çamaşır tercih et. Abuk subuk kumaşlardan çamaşır giyiyorsan da olabilir

9 ağustos 2021 20:08

8. Başka neresi kendiliğinden gül bahçesi gibi kokar ki vajina koksun? Tüm o intim jelleri, mendilleri kendi doğamızdan bizi iyice tiksindirdi. Evet, vajina vajina gibi kokar. Doğal bir akıntısı da vardır. O akıntının miktarı, rengi, kokusu, kıvamı değiştiğinde ve sürekli olduğunda bu da vajina sağlığınızı etkiler ve bunun için doktora görünmeniz gerekir. Bunun dışında vajinanız pis veya iğrenç değil.

9 ağustos 2021 20:10

9. Gül, gül gibi kokar. Vajina vajina kokar. Ayrıca iç organa bi giriş deliği yani iç organ tabii ki kokacak, ameliyathaneler nasıl kokuyor bi bilseniz. Anüsün nasıl güzel kokma zorunluluğu yoksa bunun da olmasın.

9 ağustos 2021 20:21

10. hafif mayali bi kokusu olmasi lazim ne cok keskin ne kokusuz. yani mesela parmaginiz 5 cm uzakta dururken kokusu gelmemeli, iyice yaklasinca da biramsi mayali bi koku olmali. gul gibi kokamaz, kokmamali. igrenc, balik gibi bi koku varsa da hastasinizdir doktora gidin.

9 ağustos 2021 20:59