vulvanızda dış dudakların arasından iç dudaklar görünüyor mu, normal değil mi bu?

1. Benim öyle. Bacaklarım kapalıyken de görünüyor. Açtığımda iyice ortaya çıkıyorlar kabak çiçeği gibi 🙈Erkek arkadaşımdan çekinip uzak duruyordum sebebini söylediğimde böyle daha hoşuma gidiyor, penisi tam kavrıyor, ağza geliyor dedi. Teselli etmek için mi dedi bilmiyorum ama genelde makbul olanın tek bir çizgi gibi duran vulva olduğu söylenmez mi?

2 haziran 2022 10:19

2. Benim görünmüyor da bunun makbulü mü olur süslü

2 haziran 2022 10:20

3. Hepsi farklı bir organın normali olmaz. Kendinizi sevin...

2 haziran 2022 10:25

4. Dışarıdan iç dudakların görünmemesi ve dış dudakların içtekileri tamamen kapatması gerektiği söylenmiyor mu?

2 haziran 2022 10:26

5. Bacaklarını açtığında vulvanda açıldığına göre, görünmesinden daha doğal bir şey yok. Görünmemesi garip olurdu

2 haziran 2022 10:28

6. hayır, söylenmiyor?

2 haziran 2022 10:29

7. Bacakların kapalı iken de görünmesi inanılmaz normal bir durum bu arada. Yani boyum 165 cm sizce normal mi diye sorulmuş bir sorudan farkı yok

2 haziran 2022 10:29

8. Ay kim söylüyor kendi kendinize amin seyini bile söyle olmasi lazim deyip kendinizi uzuyosunuz biraz kendinizi svein kizim ya

2 haziran 2022 10:30

9. Gayet de her yerde yazan şeyler. Eğer görünürse iç dudak sarkması oluyormuş o. Travma, hızlı kilo alıp verme, hatta aşırı cinsellik veya mast. Da sebepleri arasında yaziyor. Labioplasti kliniklerinin sayfasında yaziyor birebir.

2 haziran 2022 10:34

10. Aşırı cinsellikten am seklinin degistigini söyleyen biri tibbi uzman falan olamaz. Öyle kişilerin dediklerine itibar etme, onlarin dertleri para. Evet cok kotu ablam gel hemen yapalim su paraya mantigindalar. Bir problem yok herkesinki farkli yani.

2 haziran 2022 10:39