wattpad yabancı yazarı öznur yıldırım hakkında ne düşünüyorsunuz?

wannabe biri mi sizce? instagramdaki okurlarla garip soru cevaplar falan? gizemli asi biri mi olmaya çalışıyor?

1. Cringe bence

18 ocak 2022 15:19

2. Wannabe biri ne demek?

18 ocak 2022 15:24

3. Öznur yıldırımın yerinde olsam ergenken öyle rezil toksik bir ilişkiyi güzellediğim için kendimden utanır telafi etmeye çalışırdım. Kitabı da sağlıklı ilişkinin önemini vurgulayan bir mesajla bitirirdim. ama kendisi aradan geçen yıllara rağmen olgunlaşmamış ve bilinçlenmemiş gibi. Gerçekten çok yazık.

18 ocak 2022 16:34

4. wannabe ne demek bilmiyorum ama aşırı gıcık olduğum bir tip... Diğer süslülerin aksine ben kalemini beğeniyorum açıkçası, evet bazen fazla kasıyor ama genel olarak okumak hoşuma gidiyor. Saçma bir ilişkiyi ele alıyor bir de savunuyor buna aşırı tilt oluyorum ama yine de baş karakterin katil olduğu bilinciyle okuyarak sakin kalmaya çalışıyorum.

Daha doğrusu çalışıyordum. 6-7 yıl kadar önce.

Final kitabını bekliyorum 6 yıldır falan şahsen ama o konuda da geçen baya gündem oldu hanımefendi. Çünkü kitabı yayınevine teslim ettim demesine rağmen etmediği ortaya çıktı. Toplatı falan dedi, komple yalan çıktı hepsi. Bir sürü tepki çekti, dönüp de bana mısın demedi. Sanki o yalanları ben söyledim de onca laf bana edildi... İnsan bir çıkar açıklama yapar. Okuyucusuna da kendisine de saygısı yok. Cool olmaya çalışan bir tip.

18 ocak 2022 22:21

5. ayrıca da azıcık arkadaşı Aslı arslan ı örnek almasını öneriyorum. birbirlerinin dibinden hiç ayrılmıyorlar, keşke birazcık ona benzese..

18 ocak 2022 22:23

6. Yıllardır bi kitabı yazıp bitiremedi ya wattpad yazarken de aylar geçerdi öyle bölüm atardı sinir oluyorum o yüzden

19 ocak 2022 12:02

7. Zaten birinci kitabın tamamı ve ikinci kitabında da yarısını sanırım wattpadde yazmıştı hazırdı yani

19 ocak 2022 12:16