yüksek lisans ve kötü ortalama?

süslüler ben ite kaka mezun olmuş biriyim maalesef ortalamam 2.50 nin bile altında. ama 2 dilim var ve iyi bir üniversiteden mezunum. yüksek yapan var mı böyle? çok mu imkansız? özeller mi bakmıyor ortalamaya?

1. 3 yıllık mı? hangi okul o acaba sakıncası yoksa? 2 yıllık diye biliyordum tezliler

3 aralık 2018 14:23

2. valla canım istiyor :) nedeni bu.

bölümümü sevmeden okudum ama yüksek lisansı daha bilinçli bir şekilde seçip isteyerek okuyabilirim.

3 aralık 2018 14:24

3. ay yorumu görünce çok sinirlendim. illa 3 ortalamalı olanlar mı yüksek yapsın? bu nasıl bir mantık? ben lisans hayatımda çok tembel bir insandım. ben de ite kaka bitirdim. 4 yıllık bölümü 2.5 yıl uzattım. mezuniyetten sonra da ara verdim 5 sene kadar.

şimdi ise master'a başladım. çok severek okuyorum. çok da başarılıyım. ha başarılı olamayabilirdim. bu bana kalmış. yine tembellik de edebilirdim. size ne?

süslü sana cevabım ise tek tek her okulu her fakültesine bak derim. Her fakültenin her bölümün koşulları değişmektedir. Kimi 2.5 istiyor, kimi 2.20 istiyor.

3 aralık 2018 16:49

4. Insan ortalaması düşük diye yüksek yapmasın mi yani .kaldı ki yüksek lisans dan daha kolay yabancı diliniz de varmış. Her özel okul da pahalı değil ayrıca ales ve yabancı dil puanın yüksek ise özellikle ales belki olabilir devlet bölümüne göre tabiki

3 aralık 2018 16:52

5. son anonim aferin bravo bekliyor galiba ben ona iletiyorum buradan:)

ama sorum "sizce yüksek yapsam mı?" falan değildi, o nedenle sizin savunduğunuz kişinin cevabı abes kaçtı.

3 aralık 2018 20:14

6. bu nedenle yüksek yapmayın mı adfagdasgfs

ya siz ortalama yapmışsınız ama o sırada sosyalleşmeyi falan unuttunuz herhalde insan ilişkileri fena olmalı

3 aralık 2018 20:40

7. Belli ki burda yazanların bircoğu yüksek lisanstan habersiz düşükse yapmasın kafasında bende yapıyorum yüksek ortalamam da 3un altında arkadaşlarım arasında 2.10 'la yapanlar da var.kimse bize bu ortalama ile niye yapıyorsunuz diyen olmadi.yuksek yapanlarin sadece asistanlık için yaptığını sananlar var.artik lisans yetmiyor diye yapıyoruz.insanlarin hevesini kırmayın lütfen ya

3 aralık 2018 22:42

8. allah razı olsun son anonim :))) kesinlikle katılıyorum. lisansın devamı değil artık sadece bu yüksek. insanlar bambaşka alanlara kaymak adına bir eğitim alıyorlar yüksek lisansta.

peki bu düşük ortalamaların nerelerde yüksek yaptığını söyler misiniz?

3 aralık 2018 22:47

9. Süslü ben 19.anonim şimdi hangi sehirdesin bilmiyorum.bolumun burda çok önemli ben sağlık bölümüyle ilgili yapıyorum özelde yapiyorum kendi okulumdayim indirimi de var bu sayede.sana tavsiyem okulların siteleri var orda ilanlar oluyor.orada istediği ortalama yazar.ales 60 en az yds -yokdil 50 55 en az sağlamanızı istiyorlar.her okulun kendi sınırları var bu araştırmayı senin yapman lazim

3 aralık 2018 22:55

10. Biraz taleple alakalı bir durum. Benim alanımda çok talep var, ort-dil-ales üçlüsünden en düşüğüm 85 ile ales, daha yükseğe çekmeye çalışıyorum. Kabul listelerine bakıp kabul alanların ortalama puanlarına bakarsanız bir fikir oluşturur.

4 aralık 2018 00:22