yağmur vardar'ın rahatsızlığı nedir?

kendisi ara ara rahatsızlandım hastanedeyim diye yazıyor daha önce pek merak etmemiştim ama bi kere sormayın ne olduğunu söylemiyorum gibi bir şey demişti. o günden sonra çok merak etmeye başladım. aslında böyle sormakta ayıp geliyo ama söylemiyorum diyip çok paylaşım da yapınca merak ettim baya. bilen var mıdır nedir?

1. Evet hastalık belki paylaşmak istemiyor kendince sebepleri var ama bu yine de merak etmeyi ayıp kılmaz bence. sonuçta orada hayatınızı paylaşıyorsunuz o noktadan sonra aaa ama bundan sonrasını konuşmayın diyemezsiniz insanlara bu üç beş kişi değil. Ayrıca saygısızca da sorulmamış gayet medeni bir merak

5 kasım 2018 22:45

2. Cevaplar için teşekkür ederim.

Alerjik astım pcos gibi şeylerden ara ara bahsettiği için o tarz bir şey olabilir diye düşünmüştüm açıkçası. Sormayın söylemiyorum gibi direkt bir şey yazmamıştı herkese söylemiyorum burdan bi kaç kişi biliyo vs. Dediği için merak ettim birazda. Her neyse tabii ki söylemek zorunda değil, neden söylemiyo söylesin gibi bi şey yazmadım ve düşünmedim bende. Geçmiş olsun kendisine de.

5 kasım 2018 22:58

3. Kusura bakmayın siz de soruyu soran anonim, çıkışmam size değil cevap yazıp silen 1 2 yazaraydı üstünüze alınmayın.

5 kasım 2018 23:00

4. son storysi kesinlikle bize bence...

6 kasım 2018 13:01

5. Emboli falan demişti sanırım bir videosunda. Tam hatırlamıyorum ama ben de pulmoner emboli geçirdiğim için şaşırmıştım ve kendime yakın bulmuştum gibi kalmış aklımda. Hangi videosu olduğunu aradım ve bulamadım.

Eğer hatırladığım gibiyse çok ciddi ve ölümcül bir hastalık bu evet. Bir süre sürekli kontrol altında olmanız gerekir.

6 kasım 2018 14:15

6. Son storysinde ne yazıyor acaba?

6 kasım 2018 20:35

7. trombositi apandisit gibi bişi mi sandınız acaba . Bilmemek ayıp değil ama ne bileyim.

6 kasım 2018 21:51

8. gelip buraya ahlak bekçiliği yapıp öğüt veren anonimlerden çok sıkıldım ben