yabancı dil chat uygulamaları tavsiye?

öncelikle amacım amerikan flört bulmak değil :) cambly vs para yatırmak istemiyorum. yabancı arkadaşlarım var ama biraz koptuk bir tanesi de hep aynı şeylerden bahsediyor. farklı arkadaşlar edinmek istiyorum yurtdışına çıkamıyorum ama şu sıra :( abazaların az olduğu hangi uygulamayı önerirsiniz? kullandınız mı hiç? mesela speaky,hellotalk,tandem. ekşide çoğu ülkeden kişinin türkiye'yi banladığı yazılıyor. tahmin edin neden? bizimkiler yamuk çüklerinin fotolarını eş dost görsün coşkuyla sarılsın diye yabancı hanım kızlara atmışlar. sapık abazayla uğraşma parasına kıy konuş süslü diyorsanız da cambly mi english ninjas mı ?

1. Hello talk kullandım. Orada karşılıklı dil alışverişi üzerine kurulmuş bir sistem olduğundan ve ana dilimiz türkçe olduğundan bayağı şanssızız. Suriyeli, arap, afgan, pakistanlı, hint bunlarla kaynıyor. Çünkü türkçe öğrenmek isteyenler onlar oluyor. Amerikalı ya da avrupalı birini bulmak çok zor. Muhtemelen herkes onlarla iletişim kurmak istediği için cevap vermiyorlar çoğunlukla. Verse de sohbet asla devam etmiyor. Ben maalesef dilimi geliştireceğim bir arkadaş 3-4 ay bulamadım. hatta orada da türkler ingilizce mesaj atıp tanışmaya çalışıyor. Sistemi de çok güzel kurmuşlar ama maalesef türkler için pratikte çalışmıyor.

1 mart 2020 20:11

2. Yani bu uygulamayı hiç kullanmayın derim, esenyurtta yaşayan suriyeli arkadaşınız olur bol bol:)

1 mart 2020 20:15

3. :(

yine mi keder ama artık yeter yine kapıda suriyelileeeeeer.

teşekkür ederim süslüler. parasını bastırıp cambly mambly alacağım amerikan hocalar benim olcak !

1 mart 2020 20:26

4. şöyle birşey deneyebilirsiniz. couchsurfing hesabı açın, ingilteredeki, amerikadak, avusturalyadaki şehirlere yazın, dilimi geliştirmek istiyorum benimle ara sıra chat yapar mısınız diye.

1 mart 2020 20:29