yabancılar atlet giyiyor mu? siz her kıyafetinizle atlet giyiyor musunuz?

ailemde herkes her kıyafetin altına atlet giydiği için ben de öyle öğrendim. her mevsim, yazın bile, askılının bile altına atlet giyerim (aşırı sıcaklar hariç). siz de öyle yapıyor musunuz? kışın hepimiz atlet giyiyoruzdur diye düşünüyorum çünkü soğuktan iyi koruyor. fakat yabancılar da bunu yapıyor mu? ingilizce giyim videolarında hep sütyen ve külot kullanım taktikleri görüyorum fakat atletten bahseden yok. halbuki seçmesi çok hassas olan bir iç çamaşırı o da.

1. Ben yaz kış giyiyorum bağımlısıyım o belim kapanmadan kendimi korumasız hissediyorum. :d

11 nisan 2019 00:27

2. Ben giymiyorum, annem küçükken hep giydirirdi ancak belirli bir yaştan sonra giymedim. Giymediğim için de sürekli belimden üşütüyorum ama rahatsız ediyor. Yabancı arkadaşlarımın da giydiğini görmedim hiç.

11 nisan 2019 00:28

3. hiç giymeyen süslüler, kışın kıyafetinizi pantolonunuzun içine sokmuyorsanız salaş bir kazaksa alttan alttan hava eser üşütürsünüz :( dikkat edin kendinize :)

11 nisan 2019 00:30

4. ben yaz kış giyerim ama eşim hiç giymez mesela, kışın ısıtır, yazın da teri emer biraz rahat ediyorum yoksa hep hasta olurum herhalde ya da bana öyle geliyor yılların alışkanlığı herhalde.

11 nisan 2019 00:30

5. Kışın çıtçıtlı atlet giymezsem soğuktan ölürüm herhalde. Çok üşüyen biriyim belimden soğuk girmesi ihtimali bile deli ediyor okurken üşüdüm resmen. Yazın giymiyorum ama. Terleyen biri değilim yazın atlete ihtiyaç duymuyorum.

Sadece youtube da değil türk youtuberlerdan da kış kombin videolarında göbekler fora. Kar kışta o kombinleri görüp ekstra donuyorum. Mesela gömlekterujizi.

11 nisan 2019 00:34

6. Kışın giyiyorum. Yazın da bazen giyiyorum kıyafete bağlı olarak. Terletecekse falan giymiyorum. Yabancılara ne bakıcam poposunu bile yıkamayı bilmiyor çoğu. yel alır o beli yel.

11 nisan 2019 00:37

7. En son ilkokulda giymiştim sanırım. Annem zorla giydirirdi. Halbuki kendisi de giymez ama neyse. Kışın tüm kazaklarımın içine de mutlaka yakasına uygun t-shirt giyerim. Hiçbir kazağım direkt tenime değmez yani. Hem kazağı sık yıkamak zorunda kalmam, hem de aşırı sıcak bir yere girdiğimde kazağı çıkartıp oturabilirim böylece.

11 nisan 2019 00:41

8. Yazın giymiyorum, şimdi havalar ısındı mesela Ama hala giyiyorum. Giymeyince hasta oluyorum. Yabancı arkadaşlarımın çoğu giymiyor erkekler içlerine tişört giyiyorlarmış mevsime göre, kızlardan atlet  giyen pek yok.

11 nisan 2019 00:52

9. Yabancı arkadaşlarımla aynı evde kaldım, hostelde konakladım hiç bizim gibi atlet giyen görmedim. Hava çok soğuksa bile bizde olan çamaşırcılarda satılan çirkin atletlerden değil de daha çok yazın tek başına dışarda da giyebileceğimiz türden askılılar giyiyorlardı. Ben de liseden beri giymiyorum o görüntüyü güzel bulmuyorum açıkçası.

11 nisan 2019 01:43

10. Ben kışın giyiyorum. Üstte süslünün dediği gibi potluk da yapmıyor body gibi dar olanlar.

11 nisan 2019 06:44