yakın arkadaşa çekim duymak veya hoşlanmak?

merhaba, belki sonra silmek isterim diye yoruma yazacağım sorumu. iyi akşamlar.

1. Çok şey konuşup paylaştığım, fikirlerimizin, isteklerimizin, hayat görüşümüzün birebir uyduğu çok değer verdiğim bir arkadaşım var. Tanışalı 4 sene kadar oluyordur, bir iki dönem daha oldu böyle hissedip sonra bastırıp ya da vazgeçip tamamen arkadaşça yaklaştığım, bu ara yeniden bir şeyler filizlendi. Yeniden yüz yüze görüşünce o gün çok fazla şekilde çekim hissettim ve bence bunu belli ettim. Bir bahaneyle yüzüne dokundum, koluna yürümek için girdiğimde dümdüz durmadım ellerimle kolunu tutmaktan memnun olduğumu belli ettim vesaire. Ve bende bir şey fark ediyor musun diye sordum, fiziksel mi ne anlamda dedi, çok anlaşılmasın diye her iki anlamda da olabilir dedim, her zamanki eğlenceli neşeli sensin dedi ve fiziksel şeyler söyledi. Ama bence anladı ve anlamamazlığa geldi haklı olarak. Galiba hoşlanmamın nedeni de bir erkek arkadaşta istediğim ne özellik varsa onda olması ve çok nazik, düşünceli, romantik bir erkek olması. Bu zamana kadar karşılaştığım hiç bir erkek böyle değildi ve onun hayatına giren kadınlara böyle davrandığını birebir görüp şahit oldum. Sanırım buna kapıldım. Fiziksel olarak da yoğun bir çekim duydum. Bir de ikimiz de güzel ilişkiler bırakmadık geçmişimizde ve ne zaman şikayet etsek hep benzer şikayetler, benzer insanlarla karşılaşmışız ve ne istiyorsak ilişkilere yönelik o özellikler hep birbirimizde var. Böyle olması hoşlanmasını doğurmuyor tabi. Şu anda flörte yakın bir şey var gündeminde, yüz yüze görüşmedi, o kızdan da kendi verdiği kadar ilgi alamamaktan sitem ettiği oldu mesela, istediği ince dokunuşlu ve açık gösterilen şefkatli bir sevgi, hep bende bunun olduğundan bahseder, arkadaşlarına veya başkalarına karşı ilgini sevgini çok güzel belli ediyorsun der. Lafın kısası görüyor ama istemiyor bence. Aslında şu durumda bir sorum da yok, sanırım bir şeyleri değiştiremem. Fikrim yazmamak bir süre, tweet atarak vesaire de bende olanları çaktırmamak. Siz napardınız?

19 ağustos 2021 19:23

2. Ya ne biçim insanlar var ne tuhaflar ya silerim diye kopyalamış yapıştırmış :D anonim 2 git ve kendine yeni bir hayat edin tabi mümkünse

19 ağustos 2021 19:27

3. Geldi yine buranın melek görünümlü doğrucu davutları. Kimseyi ayartmaya çalışmıyorum öyle olsam şimdiye kadar tamamen kimse yokken de denerdim. Bilerek açık konuşmuyorum hatta ki flört sayılmaz kız ilgili ve net değil ona karşı. Aman siz sakın yapmayın hep düz bir çizgide gidin hayatta tamam mı en doğru sensin çünkü namus timsali sevimsiz

19 ağustos 2021 19:31

4. Of derdiniz ne cidden erkekler kadar kadınları da sevmiyorum artık. Direk sorusunu paylamış kızın bide mal

19 ağustos 2021 19:33

5. Benim de bir arkadaşım var böyle davranmıyorum hissetmiyorum da 10 gün önce bir ilişkiye başladı daha doğrusu esk sevgilisiyle 1 sene sonra barıştılar. Önceden günde 1-2 kez mesajlaşır komik şeyler atar gülerdik biterdi. Haftada 1-2 kez görüşürdük. Sevgilisi olduğundan beri gün boyu saatlerce mesajlaşıyoruz. Sevgilisi yanlış anlamasın saygısızlık olmasın diye 2 gündür ben caps falan atmıyorum bile bile ama o atıyor sürekli. Muhabbetin sonu gelmiyor. Görüşünce şunu yapalım bunu yapalım sürekli planlıyor. erkeklerin şerefsiz kız kankası gibi olmak istemiyorum ama garip bir şekilde sanki sevgilisi olduğundan beri benle flört gibi.

Eğer ki size bir yakınlık hissetseydi siz ona hissettirmeden o size yaklaşırdı. Flörtü varsa sizin araya mesafe koymanız gerekli ( şimdi sen koyuyor musun diyenler olacak kezban gibi görünmemek için yazdıkça cevap veriyorum ama on gündür falan çeşitli bahanelerle hiç görüşmedim)

19 ağustos 2021 19:37

6. Allahım başladılar yine. Sıçmaya göndermezmiş. Sanki aralarında kesin bir şey var da ben üstüne gidiyorum çocuk istiyor bir şeyler olsun kız geri duruyor. İnsanı çıldırtırsınız bir siz doğruyu biliyorsunuz. Gönderme bir yere eve zincirle sen

19 ağustos 2021 20:38

7. Süslü eskişehirde mi görüştünüz çocukla? Çocuğun flörtü değilim merak etme ahshddjdjdj

19 ağustos 2021 22:14

8. Yok süslü sandığınız kişi değil eskişehir değil

19 ağustos 2021 22:19

9. Eger flörtü varsa o kızın ne hissettigini bilemeyecegin icin birsz geri dur süslüm. Arkadasin icin flort olan iliski o kiz icin belki hayatinin aşkı olabilir, âşık olabilir. Olmayacak bir seyse zaten biter. Ben anlattigin seylerden etkilendim romantik bir gerilim vardi. Eger birbiriniz icin dogruysaniz umarim o da karsilik verir. Erkekler saf ya da salak degil cogu seyi anliyorlar. Hatta birebir soyletmek icin karsilik veriyormus, heyecanlaniyormus gibi de yapabilir. Genelde direk adım atmayan, karsi tarafi açmak konusturmak isteyen kisiler kap kiriyor. Ne bir iliski doguyor ne de arkadaşlık.

19 ağustos 2021 23:42

10. Flört altı üstü ne abarttınız?

20 ağustos 2021 02:05