1. Çok şey konuşup paylaştığım, fikirlerimizin, isteklerimizin, hayat görüşümüzün birebir uyduğu çok değer verdiğim bir arkadaşım var. Tanışalı 4 sene kadar oluyordur, bir iki dönem daha oldu böyle hissedip sonra bastırıp ya da vazgeçip tamamen arkadaşça yaklaştığım, bu ara yeniden bir şeyler filizlendi. Yeniden yüz yüze görüşünce o gün çok fazla şekilde çekim hissettim ve bence bunu belli ettim. Bir bahaneyle yüzüne dokundum, koluna yürümek için girdiğimde dümdüz durmadım ellerimle kolunu tutmaktan memnun olduğumu belli ettim vesaire. Ve bende bir şey fark ediyor musun diye sordum, fiziksel mi ne anlamda dedi, çok anlaşılmasın diye her iki anlamda da olabilir dedim, her zamanki eğlenceli neşeli sensin dedi ve fiziksel şeyler söyledi. Ama bence anladı ve anlamamazlığa geldi haklı olarak. Galiba hoşlanmamın nedeni de bir erkek arkadaşta istediğim ne özellik varsa onda olması ve çok nazik, düşünceli, romantik bir erkek olması. Bu zamana kadar karşılaştığım hiç bir erkek böyle değildi ve onun hayatına giren kadınlara böyle davrandığını birebir görüp şahit oldum. Sanırım buna kapıldım. Fiziksel olarak da yoğun bir çekim duydum. Bir de ikimiz de güzel ilişkiler bırakmadık geçmişimizde ve ne zaman şikayet etsek hep benzer şikayetler, benzer insanlarla karşılaşmışız ve ne istiyorsak ilişkilere yönelik o özellikler hep birbirimizde var. Böyle olması hoşlanmasını doğurmuyor tabi. Şu anda flörte yakın bir şey var gündeminde, yüz yüze görüşmedi, o kızdan da kendi verdiği kadar ilgi alamamaktan sitem ettiği oldu mesela, istediği ince dokunuşlu ve açık gösterilen şefkatli bir sevgi, hep bende bunun olduğundan bahseder, arkadaşlarına veya başkalarına karşı ilgini sevgini çok güzel belli ediyorsun der. Lafın kısası görüyor ama istemiyor bence. Aslında şu durumda bir sorum da yok, sanırım bir şeyleri değiştiremem. Fikrim yazmamak bir süre, tweet atarak vesaire de bende olanları çaktırmamak. Siz napardınız?
yakın arkadaşa çekim duymak veya hoşlanmak?
- cevaplar
19 ağustos 2021 19:23