yan komşunun horlamasından uyuyamıyorum!?

1. Süslüler odamın bitişiği yan komşunun yatak odası. Adam bütün gece kamyon gibi gürültü çıkarıyor! Karısı nasıl uyuyor yanında inanılır gibi değil. Kendi odamı değiştirme şansım da yok. Meditasyon falan yapmam zaten imkansız, onu geçtim u y u y a m ı y o r u m ! Sizce karısına söylesem çok mu ayıp olur? Siz olsanız napardınız? Adamın horultusu beynimi deliyor çıldırmak üzereyim!

13 şubat 2019 03:56

2. boyle durumlarda yapacak bir sey olmuyor genelde care tasinmak oluyor. bizim yatak odasinin camindan da sümkürme hiaaaaaahhht tü sesleri geliyor bebek agliyor bilmem ne oluyor. karisina soylemek cok mantiksiz oyle bisey yapmayin. tasinamiyorsaniz elinizdeki imkanlari degerlendirin oda boşsa doldurun ektsra hali perde o duvara kalin perde koyabilirsiniz. doldurunca az da olsa kesiliyor ses

13 şubat 2019 04:00

3. suslum care kulak tikaci. 3m kulak tikaci diye arat.

13 şubat 2019 05:08

4. en güzeli kulak tıkacı. beni katil olmaktan kurtardılar sağ olsunlar. otifleks uyku kulak tıkacı kullanıyorum yıllardır, komşuları duymuyorum ama yanımda çalan telefon alarmını duyuyorum. ayrıca en ufak seste uyanan biri olarak tıkaç taktığımda uyku kalitem de artıyor, bir deneyin derim. :)

13 şubat 2019 05:12