yapılan zamlardan dolayı bb krem kapatıcı alsam1 sene sonra açıp kullansam bozulur mu ?

2023 üretim son kullanma 2028 diyor ağzını hiç açmadan saklasam sıcaklık nem vb gibi şeylerden etkilenip bozulur mu acaba. hazır indirim varken alayım diyorum ama en erken 1 yıl sonra kullanacağım kafamı karıştıırdı. güzelce güneş görmeyen bi dolapta tutsam 1 2 yıl dayanır mı , ay sorum çok saçma mantıken 2028 e kadar dayanır biliyorum da emin de olamıyorum

1. Saçma değil sabah sabah 2.stok  Güneş kremimi alsam bozulur mu diye düşünüyorum...

8 haziran 2023 11:08

2. bizi bu hale getirenler utansın :(güneş kremini iyi hatırlattın

8 haziran 2023 11:12

3. O zaman alıyım ambalajlı bir güneş kremi hic açmıyım kapağını atıyım buzdolabına. Teşekkür ederim anonim 3. Ay gerçekten o hale geldik yani...

8 haziran 2023 11:38

4. süslüler ben de fondöten aldım yazın buzdolabına koysam olur mu? bozulacak diye korkuyorum.

8 haziran 2023 12:04

5. Sanırım buzdolabı kapağı öneriliyor kızlar. Oranın ısısı daha ideal öyle gidip dolabın buzluk kısmına yapıştırmaktan. Ama bilemedim ve sipariş verdim ben.

8 haziran 2023 12:57

6. Yok buzluk derken dolabın raflarının dip kısımları için dedim. O kısımlar daha soğuk diye. Denicem bakalım bir sene sonra editlerim burayı😂

8 haziran 2023 19:31