yasmin meme büyütür mü

merhabaa süslüler. pcosum var. yasmin vb. kullanmam gerek fakat kullanmıyorum iştah açtığı ve meme büyüttüğü doğrumu ?

1. Ben dogum kontrol amaçlı 2 sene duzenli kullandim hic bir olumsuz etki gormedim ne göğüs büyüttü ne iştah açtı.Bir de kullanirken hiç sivilce yüzü gormedim onu belirteyim.Tabi herkeste ayni etkileri göstermeyebilir.

7 şubat 2016 16:16

2. Meme büyüttüğü doğrudur ama iştah açmak gibi bir etkisinin olduğunu söyleyemeyeceğim. Gerçekten cildinizi ve saçlarınızı güzelleştiriyor bıraktıktan sonra sivilce çıkarmaya başladım :(

7 şubat 2016 17:02

3. Meme büyütüyor, deneyimim o yönde

7 şubat 2016 17:14

4. İştah açmıyor meme büyütüyor ama geçici yani ben kullanmayı bıraktıktan sonra göğüslerim yine küçüldü ve sivilceler oldu.

7 şubat 2016 17:31

5. iştah açmıyor ama açtığını hissederseniz saatini gece yatmadan önceye çekin. ben iştah açan ilaçları gece yatmadan önce içerim hep, sabaha kadar o etkisi geçiyor bence.

7 şubat 2016 19:22

6. çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

7 şubat 2016 20:21

7. Bunlar tamamen hormonlara bağlı etkiler. Herkeste farklılık gösterir. Ben uzun süredir kullanıyorum hiçbir etkisini görmedim regl döneminde ağrı azaltması dışında.

7 şubat 2016 20:25