yavru köpek sahipleniyorum nelere dikkat etmeliyim nasıl hazırlanmalıyım neler almalıyım ?

şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

1. Süslü öncelikle sahipleneceğin için harikasınn <3 ama günde 8 saatten fazla yalnız kalacaksa, üç kere dışarı çıkaramayacaksan, üç saate yakın da onunla ilgilenemeyeceksen bir daha düşün derim :(  sahipleneceğin köpek 3 aylık tan küçükse işin daha zor

27 mart 2019 19:43

2. süslücüm evde yalnız kalmayacak hiç, her zaman ben ya da başka birisiyle olacak. dışarı çıkarmakta da problem yaşamayız. neler hazırlamam gerekiyor mama olarak bi öneriniz var mı?

27 mart 2019 19:52

3. Genelde tahıl oranı düşük mamalar öneriliyor n&d, açana, brit care önerebilirim. Tüylerini taramak için bir tarak. Kesinlikle zincir tasma almayın sesinden çok tedirgin olur köpekler, vücut tasması öneririm çok uzun olmayan sevk kayışı. Evi tanısın diye tüm odaları açmayın küçük bir alanda kalması daha iyi olacaktır öbür türlü ev omlara kocaman ve tekinsiz gelir. Maddi durumunuz iyiyse tel kafes alabilirsiniz alan sınırlaması için üç tarafı kapanacak şekilde. Tasmayı evdeyken takmayın ondan da rahatsız olurlar ve kendinizi tutun ona sarılıp öpüp mıncırmayın ki size saygı duysun siz de sorun yaşamadan büyütün<3 he bir de yanında güleyim demeyin diş gösteriyorsunuz sanabilir. Köpekler bizi köpek olarak görür bu yolda bol şans diliyorum

27 mart 2019 19:59

4. Anonim bir tam bir kral köpek ailesinden gibi çok sevindim. Öncelikle süslücüğüm ilk gece yavruysa çok ağlayabilir ama kucağına alarak teselli etme sakın yoksa önünü alamazsın ilk gece gönlüne sabır de :)) mama olarak da ben orijen öneririm yavruyken kaliteli mama çok önemli mümkünse tahılsız (biz bunun faydasını çok gördük iyi beslendiği için her yeri kas ve ne zayıf ne kilolu 90 60 90 yani) ama maddi açıdan zorda düşük tahıllı nd daha da uygun fiyatlı diyorsanız en kötü seçenek tahıllı nd olsun çünkü düşük fiyatlı mamalar tüyü çok döktürür daha sulu ve kokulu kaka yaptırır köpeğinin ağız kokusu vücut kokusu kötü olur ve en kötüsü ömrünü kısaltır o ay bir ruj alma ve o parayı biraz pahalı manaya yatır derim. Kesinlikle göğüs tasması al ve marka olarak da ezydog öneririm 2 yıldır taş gibi duruyor ve her şeyini internetten al heyecanla gidip sakın petshoptan alma sonra gelir bana teşekkür edersin :) uzatma ipi olarak da flexi seni çok güzel idare eder. Son olarak da anonim bir gibi lütfen tüm evi açma çok stres olacaktır yavaş yavaş ve bol bol kral köpek ailesini izle. Minik dostun ve sana mutluluklar

31 mart 2019 02:38

5. Bayanrobinsonn eveet  ben de Kka yım:) ama video, eğitim önerisi istemeyenlere direk kral köpek Ailesi diyemiyorum çünkü çok tepki aldım dilim yandı ! :) önce bir bakıyorum köpekle yaşamaya başlayacak kişi açık mı buna değil mi diye hehe. Çook sevindim burada da sizinle karşılaştığıma. Köpek arkadaşlarımızla mutlu bir ömrümüz olsun <3

31 mart 2019 16:44