yay burcu kadın yengeç erkeği uyumu?

nasıl anlaşırlar sizce? bi kaç yıllık bi ilişkim var ama sizin gözlemlerinizi de merak ediyorum. yaşayanlar var mı bu durumu. üstelik ben tam yayım yükselenim de yay yani

1. Ben yayım erkek arkadaşım yengeç. 3 yıllık bir ilişkimiz var. Başlangıçta bu iki burcun uyumu hakkında yazılanları okumuş olsaydım büyük ihtimalle ayrılırdım. Zira yay ne kadar eğlenceli bir burç olarak gösteriliyorsa yengeç de tam zıttı. Evine düşkün, sakinliği seven. Evet biz de öyleyiz. Ben ne kadar hareketliysem o bir o kadar sakin. Ben ne kadar sinirleniyorsam o o kadar sabırlı. Çok değişik fikirlerle karşısına çıkıyorum ama o uyum konusunda çok başarılı. O yüzden bizimkisi oldukça huzurlu bir ilişki. Bu konular burç uyumundan çok ilişkiden beklentiye bakıyor bence. Huzur isteyen bir yay yengeçle çok mutlu olur ama fırtınalı bi ilişki isteyen yay İçin yengeç kafası eşittir emekli kafası.

19 aralık 2017 17:36

2. Süslücüm. Sen yay o yengeç burcu olduğunuz birşey ifade etmez. İsteseniz çok uç burçlar olun yine farketmez. Kendinize özel olan doğum haritanızda venüs ve mars güneş ile ay buçlarına bakmak gerek. Anlaşabiliyor iseniz ve ortak noktalarınız varsa ilişkiniz uzun olur umarım. Çünkü ben başak burcuyum ve haritamda aslan burcu özellikleri baskın olduğundan sizin gibi ateş grupları ile anlaşıyorum. Mars ikizler olduğundan sürekli hava gruplarını çekiyorum. O yüzden tüm haritaya bakmak lazım.

19 aralık 2017 17:43

3. tüm haritaya nasıl bakabilirim acaba internette ücretsiz yapılabiliyordu sanki bi ara ama

19 aralık 2017 18:59

4. Evet süslücüm. İnternette bulabilirsiniz

19 aralık 2017 19:28

5. Tesekkur ederim kizlar.

Genelde terazi ve yengec olmustu eski erkek arkadaslarim ozellikle terazi. Ama diger yengec burcu olan cidden fazla yengec burcuydu. Yukselenini falan da ogreneyim bari :D sanki flort doneminde gibi sormusum ama sorularda görünce siz ne dusunuyorsunuz diye merak ettim.

19 aralık 2017 20:01

6. koşarak uzaklaş süslücüm bana zamanında çok demişlerdi de dinlememiştim. aşırı sıkıcı bir burç kusasım geldi...

20 aralık 2017 11:16