yazılıma yeni başlayacağım. hangi siteden öğrenebilirim ? udemy kursları fayda sağlar mı kariyer olarak başlangıçta ?

1. udemy iyi, ayrıca bootcamp etkinliklerini takip et, yaşadığın ilde yüz yüze varsa çok daha iyi olur, proje bitirirsen işine yarar çünkü şirketler hangi projeleri tamamlamışsın ona bakıyor eğer lisansın yoksa. chatgpt gibi yapay zekalar var piyasada şimdi yalnız, ekmek kazanmak için epey ilerlemen gerekebilir şimdiden uyarayım. ne öğrenmek istiyorsun?

22 temmuz 2023 16:45

2. Maliye mezunuyum. Muhasebe ile bağlantı işime yarayacak kendimi geliştirecek. İş yapabilecek seviyede öğrenmek istiyorum

22 temmuz 2023 17:05

3. aa udemy çok iyi olur o zaman, ben kullandım şahsen çok hoşuma gitmişti. benim de giriş seviyesinden biraz üstü yazılım öğrenmem gerekiyordu orayı kullanmıştım, indirim zamanına denk gelince insanın hepsini alası geliyor. sertifikalı olanlar kesinlikle parasına değer bence, bol yorumlu ve tercih edilmiş olanlar pişman ettirmemişti beni.

22 temmuz 2023 17:11

4. Teşekkür ederimmm

22 temmuz 2023 17:13

5. patika.dev deki egitimler guzel ve profesyonel ama tek calismak zor ise bootcamp tavsiye ederim. bir de bir yandan ingilizceyi ilerletmek lazim.

udemydeki kurslarin ucuz olmasina bakma bence orada cok kiymetli egitimler de var disarda uc dort bin olan egitimleri 50 liraya aldim. ama tek basina motive olmak devam ettirmek zor olabilir. eger bu motivasyonu saglarsan super olur

22 temmuz 2023 17:32

6. Reddsme, ben de yazılım öğreniyorum evde. Açıköğretimden bilgisayar programlama mezunuyum hiç bir iş tecrübem yok. Ama nedense hiçbir bootcamp başvurum kabul görmüyor.

Benim gibi yazılım öğrenme aşamasında olan ve tecrübesi olmayan kişilere hangi bootcampleri önerirsin. Benim şu ana kadar denediklerim patika.dev aracılığıyla koç'un yaptığı bir bootcamp ve sayısız Techcareer bootcamp'iydi.

22 temmuz 2023 17:57

7. anonim 2 . ne asamadasin ilerleyebildin mi? parali bootcampler var. proje yapiyorlar. biraz pahalilar ama onlardan oneririm. kesin is bulma garantisi yok ama ciddi yol aldiriyor. bu sekilde is bulan tanidiklarim var.

22 temmuz 2023 18:00

8. @antikaruhu powerbi ogrenebilirsin. raporlamada kullaniliyor ve guzel bir kariyer alani. sap kursu da olur ama pahalidir.

22 temmuz 2023 18:02

9. o asamalarini gectiginiz bootcampler sonunda is sagliyordur. arkadaslarim yurtdisinda wisequarter diye bir yerden aldi. turkiyede miuul var guzel bir yer. sahibi bilinen deneyimli yazilimci. hangi alan dusundugune gore onerebilirim

22 temmuz 2023 20:05

10. a3 wiseda var mi emin degilim sen bir sorabilir misin yoksa baska yerler de onerebilirim . burada ihtiyac olan 6 ay gunde alti saat calismak. bir de ingilizceyi ilerletmek.miuul data analist data science

22 temmuz 2023 20:59