yeni başlayan alkol ve mide bulantısı sorunsalı? biraz mide bulandırıcı olabilir aşağı yazacağım?

1. Normalde alkol tüketen biriyim. Aşırı içmem, sarhoş olmaktan da pek hoşlanmam max 3 bira içerim. Aç karnına içmem, dikkat ederim buna. İlaç falan da kullanmıyorum.

2 gün önce evde 33'lük bir bira içtim ama inanılmaz tansiyonum düştü midem bulandı. Midemin bulantısı geçsin diye parmak attım, çıkardım rahatladım.

Bugün de yine bir 33'lük içtim yine aynısı oldu. Yüzüm bembeyaz oldu ve yine midem bulandı, yine çıkardım.

Bu intoleransın sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey oldu? Resmen zehirlendim diyeceğim ama biralar da 2 ayrı marka ve migrostan aldım ihtimal veremiyorum.

11 temmuz 2021 22:20

2. Biranın ne birası olduğu mu önemli acaba. Buğday birası mıydı daha önce içtiniz mi? Bazı biralar şeker yükseltmiyor. Belki tansiyonunuz düştü filan. Bilemedim yani süslü.

12 temmuz 2021 01:35

3. Süslü biri tuborg gold biri efes malt. Her zaman içtiğim biralar. Evde içmek için miniklerinden almıştım. Bir kere daha deneyeceğim, yine bu şekilde olursa bir doktora görüneceğim.

12 temmuz 2021 09:21