yiyip yiyip kilo almayanlar gerçek galiba?

ben normal insanlar gibi günde bir defa sıçıyorum. 0 beden arkadaşım günde 3 kere sıçtığından bahsetti şok oldum kız senden nasıl çıkabilir o kadarı. helal olsun öyle metabolizmaya gerçekten. bu zayıflığın sırrı tuvalette mi acaba süslüler

1. Şu an bu benim. Stresten dolayı her gün ishal oluyorum ve dünyaları yediğim halde bir ayda 8 kilo verdim bu yüzden

24 ağustos 2022 12:14

2. Bunu diyetisyenlerle çok konuştum. Eğer sağlık problemi yoksa yiyip yiyip kilo almamak mümkün değil. Hareket ve kas miktarına göre metabolizma hızında farklılıklar olabiliyor ama bunlar da çok uç değil. Sağlıklı bir insan yiyip yiyip kilo almıyorsa yediği şeyler yüksek kalorili değildir veya çok hareket ediyordur, yediğini bir şey yaparak yakıyordur.

24 ağustos 2022 13:40

3. Yiyip yiyip külo almayanlar aşırı seks ya da mast yapıyo bence

24 ağustos 2022 18:05

4. eger bir hastaligi yoksa kisinin, yiyip yiyip kilo almama olayi tamamen palavra.

benim boyle yiyip yiyip kilo almadigini iddia eden 2 arkadasim vardi. biriyle 5 gunluk bir tatile cikmistik. o surecte yediklerine dikkat ettim. cok yiyorum dedigi miktarlar benim kilo vermek icin yedigim kadar :p ya cok yedigini zannediyor gercekten ya da yiyip yiyip kilo almiyor imaji hosuna gidiyor.

digeriyle de konusurken o gun ne yedigini sordum. beraber kalorisini hesaplamaya calistik, asagi yukari 1300 kalori civarindaydi.

yani cok yemiyorlar. yiyormus gibi yapiyorlar, surekli cok yediklerini soyluyorlar ama yemiyorlar. siz de yemeyin onlarin dediklerini.

24 ağustos 2022 18:49

5. ben bu yiyip yiyip kilo almayan cool girl tavrından çok sıkıldım gerçekten yemek yemiyorlar. tamamen erkek fantezisi ürünü onunla hamburger yiyip, yemekle orgazmik anlar yaşayan ama incecik karın kaslı victoria's secret mankenleri gerçek değil arkadaşlar. hepsi yıllardır regl bile olmamış, chia pudingi öğün sayan ve çekimlerden önce su bile içmeyen kadınlar.

24 ağustos 2022 18:53

6. Bazilari yedigini zannediyor az yiyor aslinda hareket ediyor bazilari da cidden cok yiyor ama abur cubur yemiyor yine cok hareket ediyor. Bir de genetik metabolizma olayi da var aileden kisa boylu genetik hastalik sahibiyseniz ömür boyu diyette de olsaniz su içseniz yariyor

24 ağustos 2022 22:04

7. Şahsi adıma konuşacak olursam ev yemeği yediğim taktirde ne kadar yersem yiyeyim kilo almıyorum alsam da çok az alıyorum(gizlinot: He bir de genelde ekmek yemiyorum ).Ancak çalışmaya başladığımdan bu yana hep dışarıdan yemek durumunda kaldım ve bir ayda bildiğiniz yanlarım yağ bağladı.Çok yiyip de kürdan gibi cılız olanlarda zaten ciddi sorun vardır,ya yiyorum diye kendini kandırıyordur,ya bir hastalığı vardır ya da afedersiniz hayvan gibi sigara içiyordur.

24 ağustos 2022 22:52

8. ben kendimi öyle sanıyordum. ne zaman ki düzgün beslenip kalori saymaya, spor yapmaya başladım o zaman anladım. dikkat etmezken tamam hamburger pizza yiyordrum ama o günün tek öğünü o oluyordu. dolayısıyla 600-700 kalori almış oluyordum. tıka basa doydum sansam da artık mide küçüldüğü için öyle gelmiyor. şimdi günde 1000-1200 kaloriyi proteinle ve salatayla doldurmaya çalışırken tıka basa doyunca fark ettim. ama skinny fat oluyor hepsi ve ne olursa olsun güzel durmuyor bence.

25 ağustos 2022 01:26