yksye hazırlanmak. fizik yapamıyorum ne önerirsiniz?

yksye hazırlanıyorum. fende kimya ve biyolojim iyi diyebilirim. denemelerde genelde ikisi de full geliyor, hepsi doğru olmazsa bile en kötü ihtimalle ikisinden birer yanlışım çıkıyor ama fiziğim berbat. aslında anlıyorum konu anlatımı vs dinlediğimde ama soru çözmeye geldiğinde özellikle öncüllü sorularda hep yanlış yapıyorum. denemelerde yaptığım 7 sorunun 7 sinin de yanlış geldiği ve eksi net yaptığım çok oluyor, öyle ki artık acaba direkt çözmeyip netimi düşürmesem mi diye düşünüyorum. fiziği nasıl halledebilirim? gerçekten ders olarak da hiç sevmiyorum nefret ediyorum bile diyebilirim içimden hiç çalışmak gelmiyor. nasıl bu dersi sevebilir ve başarılı olabilirim?

1. a1 matematiğim de iyi diyebilirim yani 30 larda yapıyorum.

18 kasım 2020 15:47

2. Ben vip fizik izliyordum aşırı faydası oldu. En temel basitten alıyor, küçük basit noktaları bile atlamıyor bana faydası olmuştu çok.

18 kasım 2020 15:52

3. ben de çok uzun süre sadece fizik yapamadığım için acaba eşit ağırlık mı seçmeliyim sayısal değil miyim diye düşündüm ama o kadar kimya biyoloji çalışmama ve yapmama yazık etmek istemedim :)) bir yerden başlasam devamı gelecek aslında ama karşıma çıkan şeyleri yapamadıkça değil yaptıkça motive olan bir insanım, fizikte bu kadar kötü olmam beni daha da soğutuyor ve hiç çalışmıyorum. bir yolunu bulmam lazım artık :(( çok teşekkürler cevap için :))

18 kasım 2020 15:53

4. a3 çok teşekkürler cevap için. ben de vip fizik, umut öncül, fizikle barış izliyorum. umut öncül ne anlatırsa anlatsın o kadar kolay geliyor ki ben bunu mu yapamıyormuşum diyip gülüyorum ama sonra kendim soru çözeceğim zaman sonuç yine hüsran :/// soru çözme pratiği edinmem gerekiyor sanırım.

18 kasım 2020 15:55

5. Netlerin bir anda yükselmez, yavaş yavaş konuları öğrendikçe artar ve çok soru çözmek lazım.

Yks odaklısın birde, ben 10 neti geçemezdim normalde. Sınavda ful yaptım.

18 kasım 2020 16:31

6. umut öncül izleyip söylediklerini ve örnek sorularını not alıp her hafta bastan sona okudum 150kdaydım ama tyt ve ayt fizigim ful geldi en sevdigim ders fizikti not al ve sürekli tekrar et

18 kasım 2020 19:08