zoom üzerinden yapılan derste mikrofon kapalı sanıyordum ama açıkmış?

arkadaşlar malumunuz dersler artık zoomdan yapılıyor ben de dersteyken bir gazım geldi anlatamam dün gece fasülye yemiştim onun etkisi, daha sonra mikrofonun da kapalı olduğunu düşünürek saldım gazı atmosfere. tabi hoca dersi anlatırken zart zart sesleri duymamla kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. sizce benim olduğum anlaşılmış mıdır, yoksa haber türk'te gazı salanlar gibi anonim mi kalmışımdır?

1. zoom'da o an ses kimden geliyorsa gallery view'da onun karesinin çevresinde yeşil çerçeve beliriyor, ancak hoca konuşmaya devam ettiyse sizi anlık çerçeveleyip sonra hocanın karesine dönmüştür. eğer ekranı bütünüyle hoca kaplıyorsa da sizi anlık göstermiş olabilir. hangi viewporttan bakıldığına bağlı. kısaca yakalayanlar olmuş olabilir.

22 mayıs 2020 23:48

2. ses gelen kişinin kenarlarında sarı kare beliriyor veya speaker viewdaysa ekrana o geliyor süslüm :( hocanın sesi sizin osuruğunuzu bastırmadıysa belli olmuştur.

22 mayıs 2020 23:49

3. ses geldiği an kimin mikrofonu açık diye kontrol etmişlerdir. gözüküyor zaten. muhtemelen fark eden olmustur. herkeisn mikrofonu açıksa siz olduğunuzu anlamazlar, yalnız sizinki açıksa üzgünüm :d

22 mayıs 2020 23:51

4. anonim 1 hayır ses algılanacak düzeydeyse ve iç içe geçmemişse her viewda yakalanıyor. gallery viewda kişinin etrafında kare beliriyor onu highlight ediyor. speakerda direkt kendisi ekrana geliyor. yani duyulduysa her türlü görülmüştür.

ben su doldururken highlight edildim mesela konuşuyormuş gibi ama mesela bir anlık sandalye gıcırtısında highlight edilmedim.

siz patır patır osurdum diyorsunuz. derste yakın arkadaşınız yok mu? benden ses geldi mi diye sorun bence.

22 mayıs 2020 23:52

5. Desenize ifşalandım, şuan çok üzüldüm okula da bir daha adımımı atamam :( napıcam acaba aspirin ile intihar mı etsem?

22 mayıs 2020 23:53

6. @anonim 2 ben de öyle dedim zaten? tüm ekranı kaplayan bakışta da göstermiş olabilir dedim.

22 mayıs 2020 23:54

7. Anonim 2 hiç yakın arkadaşım yok. İnsanlar beni hep dışlıyor, çok yalnızım. Genel olarak okula giderken saçımı bile taramam hiç özenmem kendime. Bu yüzden beni sevmiyorlar. :(

22 mayıs 2020 23:57

8. Ekran kaydını nereden bulucam süslücüm?

22 mayıs 2020 23:58

9. Şimdi sırtıma falan osurukçu blabla diye kağıt yapıştırırlar diye korkuyorum okul başladığında :(

22 mayıs 2020 23:59

10. Troll