2081. anonim yazarların korkak oynadığı internet platformu. anonimden önce saydırırlar, sonra girdilerini bir bir bir silerler. neden? şikayet gelir hesapları kapanır, cezai yaptırım uygulanır. madem dediklerinizin arkasında duramayacaksınız, o zaman yazmayacaksınız pek sevgili korkak anonimler. eğer yazacaksanız da o girdi orada kalacak, kurala aykırıysa sonucuna katlanacaksınız. gerçek hayatta da var bu tip insanlar, en nefret ettiğim asla anlaşamadığım içten pazarlıklı, güvenilmeyecek insan tipi. sözlüğün cılkı çıkıyor yetişin a dostlar..
- süslü
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| cilt tipi: | yağlı |
| saç tipi: | normal |
2082. Medya eklemenin her zaman galeriden görsel seçip koymak kadar kolay olamadığı sözlük.
Eklediği görseller ters dönen süslüler, ekran görüntüsünü alıp öyle eklerseniz ya da kolaj falan oluşturduysanız bu şekilde ters dönmüyor bende. Bir de öyle deneyebilirsiniz.
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 32 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | kestane |
| kepekli saç: | hayır |
2083. açılan pencereyi kapatmak istediğiniz zaman, sizi iki sayfa önceki mekanınıza götüren sözlüğümsü.
mesela soru cevaptan süslü sözlük başlığına bu girdiyi yazmak için geldim. girdi yaza dokundum, sonra vazgeçtim ve küçük çarpıya dokunarak pencereyi kapatmak istedim. bu mümkün olmuyor, çarpı işaretine dokunduğum zaman tekrar soru cevap sekmesine dönüyorum. gün boyunca böyleydi. her başlık ve her sayfa için.
ayrıca tutarsız modlara sahip sözlük. benim hakaret içermeyen entrylerim kabine giderken; diğer yazarlar için görgüsüz, aptal tarzı kelimeler içeren entryler şikayet edildiğinde haksız bulunuyor. daha bir sürü şey de boşuna yazmayayım, ne de olsa değişen bir şey olmayacak.
| göz rengi: | koyu kahverengi |
2084. Cep telefonundan girdiğimde örneğin; medya kısmında bir resim ilgimi çekiyor, hakkında yazarın yazdıklarını okumak için resmin altındaki "ilgili girdi" kısmına tıklıyorum ve sözlük beni ilgili girdiye direkt yönlendirmiyor; bunun yerine girdinin yazıldığı sayfaya yönlendiriyor ve o sayfadan ben yazarın yazdığını arıyorum. Eskiden böyle olmuyordu, medyadan direkt ilgili girdiye yönlendiriliyordum.
Bu durumu ilgili kişiler düzeltirse çok iyi olur, diğer türlü sözlüğü kullanmak yorucu hale geliyor.
| göz rengi: | ela |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| ten rengi: | esmer |
| saç tipi: | kuru |
2085. uzun süre iş güç taşınma derken giremediğim benim canım dert ortağım. morunu sevdiğim. istatistikler de güncellenmiş. burhan altıntop gibi brava diyorum.
| cilt alt tonu: | cool |
| alerjik cilt: | evet |
| saç kalınlığı: | normal |
| cilt tipi: | kuru |
| saç tipi: | kuru |
2086. Whatsapp'a dönmüştür. Emojisiz girdi kalmadı.
| saç rengi: | siyah |
| yaş: | 29 |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | normal |
2087. (yazar: Catharina)+1
Eskiden bilgi içermemesi sebebiyle ya da en fazla çift gönderi nedeniyle herhangi bir gönderiyi şikayet ederken şimdi dakika başı önüme smiley kullanılmış girdiler düşüyor. Ayrıca random gülüşler; misalen slm, nbr, cnm gibi kısaltmalar görüyorum. Burası forum değil; Yapmayın annem, yapmayın kuzum.
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 39 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | diğer |
| kepekli saç: | hayır |
2088. Ben istiyorum ki medyada bir görselin girdisine tıkladığımızda sayfanın başına gitmesin sadece o süslünün yazdığı yazıya yönelsin. Tıklıyorum sonra süslünün adı neydi ya deyip geri dönüp adına baktıktan sonra sayfada arıyorum girdisini
| cilt tipi: | normal |
| yaş: | 30 |
| cilt alt tonu: | warm |
| saç şekli: | kıvırcık |
| saç tipi: | kuru |
2089. sözlük başka formata geçti de bizim mi haberimiz yok, gerçekten şaşırıyorum.
başlıklar altında karşılık olarak verilen cevaplar, incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten olaylar çıkarmalar, yok şu bana şöyle dediler.. burada hepimiz belli bir yaşa gelmiş; belli bir olgunluğa sahip insanlarız. ama annesine şikayet ediyor gibi girdiler, eksileyenler biraz da buramı eksileyinler.
arkadaşlar, gerçekten sözlüğün bundan çok daha fazlasına ihtiyacı var. adı üstünde: sözlük. ne forum ne başka bir şey. bilgilerimizi paylaşmak, kendimizi ifade etmek için bu topluluktayız. ama her şeyin bir üslubu olduğu gibi bunun da olmalı.
burada mı okumuştum, başka yerde mi görmüştüm emin değilim. genel olarak şöyle bir sözdü: türk insanı konuşmaya gelince konuşmaz, ama saldırmaya gelince harekete geçer. biz kendimizi, derdimizi ifade etmeyi bilmiyoruz. umarım sözlük saygılı tartışmaların olduğu, bilgi paylaşımının arttığı bir yer olur.
ocean1856
2090. Bunu buraya yazmamak için direndim ama bir başka süslünün benzer girdisini görünce anılarım depreşti. Daha önce buraya neden üye olduğumla ilgili bir girdi yayımlamıştım. Eksilenmeler, başka yazarlarla karşılaştığım olumsuzluklar vs benim için önemli değil demiştim. Çünkü ben burayı bir ürünle ilgili yorum ararken keşfettim ve benim de denediğim bir ürünü almak isteyen birilerine yardımcı olabilmek istedim. Zaten konu dışı girdim de çok azdır.
Ama burada bir kaç ay önce başıma bir şey geldi ve sonra pek toparlayamadım, girdi yazasım gelmiyor.
Genel olarak girdilere pozitif yaklaşmaya çalışan birisiyim, bolca da artı veririm ancak sözlükte bazı başlıklar beni delirtiyor. Bir gün bu başlıklardan birinde örneğin iki girdiye eksi iki girdiye artı veriyorum. Girdiler kısa ve hızlı bir şekilde akıyor. Birden bire seri eksilediğim gerekçesiyle hesabım askıya alındı. Konu ile ilgili süslüye mail attım ancak geri dönme nezaketini bile göstermediler. Bu nedenle artık eski enerjimi bulamıyorum, yazmaya elim gitmiyor zaman zaman.
İnsan sevdiği şey en iyisi olsun istiyor, dilerdim ki süslüde bu tip hatalar olmasın, ya da en azından maillere dönülecek bir profesyonellik olsun.
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | kestane |