1. gerçek isminin ayşe fatma hayriye gibi bir şey olduğuna bahse girerim. plaza kadınlarını çekmek için uygun değil tabi, belki de melekler vermiştir yeni ismini ahahasdfd.
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- girdiler (26)
- medya (0)
2. fi çi pi serisinde intihal yaptığı iddia edilen yazar.
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | evet |
3. hem kendisinin, hem editörünün türkçesi o kadar kötü ki nasıl yazar olmuş, nasıl binlerce satmış, yayınevi bu metne nasıl göz yummuş falan gerçekten anlayamadım. hikayenin devamını merak etsem de sinirden daha ilk kitapta okumayı bıraktım.
| cinsiyet: | kadın |
4. Öfffffff çok sinirlendim nerden başlasam.
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar ben dj dikkat *parmakları kıtlatır*
Pek saygıdeğer psikolog kohen dizi kitaplar gibi bir hikaye çerçevesinde ilerlemediği için "bir yanlışı durdurmak adına" diziyi bitirme kararı almış.
Napcaklardı acaba, dizi asıl senin boktan kitapların gibi ilerleseydi izlemezdim be.
Hayatımda okuduğum en leşöz seks sahneleri, nasıl tarif edeyim size, internetin karanlık dehlizlerinde böyle "baldızıma sahip oldum sonra kocası bana sahip oldu" tarzı hikayeler olur ya, anlatım birebir o. Merak ettiyseniz açın ezhel'in küvet şarkısını dinleyin.
O son kitapta hele offfff bak oturduğum yerde çıldırıyorum sürekli bi mesaj verme çabaları, sokaktaki manav bile felsefe kasıyor. He sunduğu düşünceler de ne biliyo musunuz, 15-16 yaşlarında bi yeğeniniz bi komşu çocuğunuz varsa ona iki bira içirin sonra felsefi şeyler sorun, ne bilim "nolcak bu memleketin hali be çiko" diye sorun, "abiiiiiiii evet abiiiiiiii sistemin çarkları bizi yutiyür" gibi şeyler anlatmaya başlayacaktır, Sayın kohen bunu bu yaşında tuğla kalınlığında bir kitap boyunca gevelemeyi başarmış tebrik ediyorum kendisini buradan.
İnadımdan oturdum 3 kitabı da okudum burnumdan kan gele gele. Sırf para için Böyle rezil rüzül şeylerin yazılmasına, hele de edebiyat sayılıp popüler olmasına deliriyorum, vallahi deliriyorum, şu kadın, Hakan günday, ya allah aşkına farklı farklı yazarlar okuyun, farklı janrlar okuyun bi edebiyat zevkiniz gelişsin bunlara "ohooooo üstad" demezsiniz zaten o saatten sonra, wattpad yazarlarından farkı yok yemin ediyorum ya.
Ooooooh rahatladım allahın belası. Al kitaplarını da dizini de istemiyoruz be çık git hayatımızdan çık git hadi yallah
Haaaaaa şunu da Editliyim, üç kitabı da pdf olarak okudum sana ben para yedirir miyim be a şark kurnazı seni
| cilt tipi: | yağlı |
| göz rengi: | mavi |
| yaş: | 30 |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | yağlı |
5. Bir arkadaşım fi çok güzel şöyle güzel böyle güzel dediği için almıştım ilk kitabını. zaten yarısına gelmeden dayanamayıp bıraktım. Kitaplığımda olmasını istemeyeceğim, kaliteli bulmadığım ve bana bir şey katmayan bir romanıydı sadece. Gel gelelim youtube’da videosunu izledikten sonra konuşma tarzı, paçalarından akan kendini beğenmişliği ve onu dinlemeye gelen insanlara olan tavrı o kadar iticiydi ki bu kadının kitabına mı para vermişim dedim. Malesef olayı çözmüş, kitaplarına bolca cinsellik serpmiş ve satışlarını patlatmıştır. İlgi artınca da insanlar nedir bu bakalım diyerek satın aldı tabi.
| saç rengi: | kestane |
| saç şekli: | kıvırcık |
| saç tipi: | kuru |
6. meşhur seriyi okumadım ancak, Fi dizisini izlerken merak ederek romanı Aeden'i aldım. betimlemeyi seviyor. fazla seviyor. romanın ilk 100 sayfası neredeyse gezegeni, orada yaşayan varlıkları ve hayatlarını detaylı şekilde anlatmakla geçti. hikayelerinde ne kadar tüketime düşkün olduğumuzu, sığ hayatlar yaşadığımızı, dünya kaynaklarının sınırlı olduğunun altını çiziyor. fakat bunu "ısıran" ve "hırçın" bir dille yaptığı için istediği desteği alabileceğini düşünmüyorum.
Aeden'i okurken beni oldukça sinirlendiren ve kendisine neredeyse mail atmama yol açan detay, romanın kadın karakteri olan Numi'nin "incecik, yağsız, dolgun göğüslü vs vücudu" ve "bembeyaz" tenine yapılan güzellemelerin bitmek bilmeyişi. "doğaya dönmeliyiz, tüketim toplumu olduk", "yüzeysel ve boş yaşamlar" diye serzenişte bulunan yazarın, Numi'nin güzel vücudunu uzun uzun, insanı baydıracak kadar tekrarla anlatması bana o kadar garip geldi ki o andan itibaren roman bitti benim için, sadece bitirmek için bitirdim. hani sığ olan bizdik? (aynı şekilde erkek olan karakterin de kasları, ten renginin kavrukluğu, saç şekli vs binlerce kez tekrar edilmiş) romanın içinde bir yerlerde gezi parkı olayını üstü kapalı şekilde anlatılması kısmında ise ciddi olarak "konu buraya nasıl geldi" diye şaşırıp, sayfa mı atladım diye kontrol ettim. sanki romanın ilk yarısı farklı bir zaman diliminde yazılmış, ikinci yarısı gezi parkından sonra. ve ikisini birleştirmek için fazla zorlanmış. yazar belki herkesi etkileyen bir toplumsal olay hakkındaki düşüncelerini paylaşmak istedi ancak ana hikayedeki dümeni sert şekilde kırmak yerine bunu kurgusu ile doğru giden başka bir kitapta yapabilirdi?
velhasıl, pazarlandığı gibi "harika, zeki, çağ dışı, pamuk kalpli" bir kadın olduğunu düşünmüyorum. aksine, kendini salt ego olarak değil ruh olarak geliştirebilseydi "hepiniz sığsınız" gibi alt mesajlar yerine "birlikte yükselmek" kısmına odaklanabilirdi. bundan sonra herhangi bir kitabını almayı düşünmüyorum.
| saç rengi: | sarı |
| göz rengi: | yeşil |
| saç tipi: | normal |
7. Bana çok kasinti gelen kadın tabi ki gerçek hayatta çok samimi tatlı bir insan olabilir ama ben böyle hissediyorum kendisi hakkinda...böyle belli bir kalıba girme mücadelesi bir zorlama var
Gerçekten varoluş bunalımı psikoloji felsefe gibi konularda okumak istiyorsanız aylak adam,anayurt oteli,tutunamayanlar gibi eserleri okuyup metin tahlillerinden ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz
sartre in denemelerini de severiz
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| kepekli saç: | hayır |
8. Psikologculuk psikiyatricilik rolüne bürünen yazar. Allah akıl fikir versin çi de bilge nin kardeşi doğru ve diğer otizmli çocuklarda antidepresan ilaçlar ne kadar da kötü bunların beyin kimyasını bozduğunu ' yanılmıyorsam etinin ağzından bilgeye anlatmıştı..
Bide bu kadının kitapları o kadar satmıştı millet bunları okudu. Ya ülkemizin hastalığı herkesin herşeyi bildiğini sanması zaten.. psikolog değilsin psikiyatricilik rolüne bürünmüş bir yazarsin üstünkörü sırf hamaset edebiyati yapmak için bunları yazma ya.
Canan Karatay in iki kardeşim antidepresan dan öldü demesiyle bu kadının görüşleri alayına kapışır. Bir bitse de kurtulsak..
| cilt tipi: | normal |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 33 |
| kepekli saç: | hayır |
9. Fi dizisinin final yapmasına sebep olduğu için artık kitaplarını okumayacağım yazardır kendisi.
makyajjdelisi
| ten rengi: | çok koyu ten |
| göz rengi: | yeşil |
| yaş: | 31 |
| saç rengi: | kestane |
| kepekli saç: | evet |
10. kitaplarını bilmem ama instagramda takip ediyorum. Ve gerçekten fikirlerini beğeniyorum.
| cilt tipi: | kuru |
| yaş: | 32 |