Bir arkadaşımın kaşı yoktu gerçekten toplam 3 5 tel belki. Süslüde görmüştüm bunu al dene istersen dedim birlikte aldık. Gerçekten mucizevi bi ürün gerçekten abartmıyorum. Kızın kaşları o kadar çok çıktı ki babası bile ne yaptın bilmiyorum ama kaşların daha güzel olmuş demiş. Benim de sol kaşımın kuyruğu hiç hiç yoktu. 15 gün kullandım 5 6 tane tel çıktı. Böyle sonucu net belli ürünlere bayılırım
1 aydır neredeyse her gece kullanıyorum. Üst kirpiklerimde hiçbir değişiklik olmadı şu ana kadar, ne uzadı ne de çoğaldı. Ama alt kirpiklerim uzadı. Bence kirpikten çok kaşta etkili. Başlangıç yerlerinde boşluklar oluşmuştu kaşlarımın şu an baya oralar doldu. Kendinden aplikatörlü olması baya kullanışlı. Kullanmaya devam edeceğim. Kirpiklerimde bir değişiklik olursa editlerim.
Kaş serumunu 3 ay düzenli kullandım. Boşlukları doldurmadı ama sayesinde 3 günde bir kaş temizlemek zorunda kaldım. Sonunda pes edip kullanmayı bıraktım. Kirpik serumuna ne zaman şans versem gözümde bir reaksiyona sebebiyet verdi. Önce arpacık çıkıyor zannettim, gözümü kırptıkça ince bir sızı, eczaneye gittim, Terramycin verdiler, enfeksiyon kapmış, sürdüm geçti. Bir sonraki kullanımda kirpik dibimde içi su dolu kesecik gördüm. Yine ilacı sürdüm geçti şükür. Daha fazla zorlamanın alemi yoktu, attım gitti.
bir süre kullanmıştım ve kullanırken kaşlarımda ciddi artış gözlemlemiştim. aplikatörleri çok kullanışlı. bol bol kullandım ve baya uzun süre gitti. kirpiklerimle ilgili pek sıkıntım yok o yüzden kirpik için olanını daha az kullanıyordum ama sürüldüğündeki etkisini çok seviyorum, kirpikleri ayırıp hafif bir parlaklık veriyor hatta gün içinde maskara kullanmak istemediğimde hafifçe bu ürünü sürüp fresh bir görüntü katıyordum. (gizlinot: swh) göz yakması hiç yaşamadım. gelelim kaşlara, dönemsel mi makyajdan mı bilmiyorum ama bir dönem kaşımda hafif boşluk oluşmuştu ben de bu ürünü satın almaya karar verdim ve baya etkisini gördüm, kaşlarım çoğaldı ve hızlı çıkmaya başladı. duşlardan sonra bazen dalin vazelin de kullanmıştım onun da ekstra etkisi vardır belki ama genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.
benim deneyimlediğim bir ürün değil ama bu konuda meraklı bir arkadaşımın kaşlarında iyi sonuç verirken, kiprik diplerinde batma ve daha sonra da dökülme yapan bir bakım yağı. herkesin kaş ve kirpik yapısı, bir ürüne gösterdiği reaksiyon farklıdır elbette ama yine dikkatli kullanmakta yarar var. gittiği doktor bu tür ürünleri alıştıra alıştıra kullanmanın ve bu tür bakım yağlarını kullanırken birden baş gösteren en ufacık bir kaşıntıyı bile dikkate almanın önemli olduğunu söylemiş.
kaş ürününün olumlu olumsuz etkisini görmedim ancak kirpik ürünü bende de kaşıntı yaptı.
27 mayıs 2020 18:37
27 mayıs 2020 18:38
Dökülmeler için işe yarar mı bilmiyorum fakat 1 haftalık kullanım süresinde kaşları güçlendirdiği doğrudur.
Dün aldığım bakım yağı. Hatta buradaki yorumlardan o kadar etkilenmişim ki daha sürerken gözlerim kaşındı gibi hisettim asdffg Gramaj olarak ve ambalaj olarak çok beğendim. Sürümü kolaylaştırmışlar. Artık bir kaç hafta sonra editlerim olumlu olursa. Ama baya ümitliyim :)
Birçok influencerın storysinde görmeye başlayınca seyrek kirpiklerim için kullanmaya karar verdim. Trendyoldan sipariş verdim kısa bir süre içinde elime ulaştı. Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanmaktaydım ve kirpiklerimde gözle görülür bir artış farkettim başlarda fakat son zamanlarda bence artık bir faydası olmuyor, Sanki etkisi durdu gibi hissediyorum. Şunu da belirtmek isterim ki kullanırken dikkatli olmak gerekiyor göze yaklaştırmamak lazım aksi takdirde göze değdiğinde yakıyor batma yapıyor ve şişiyor.
1.5 aydır kullandığım ürün. etkilerini 3. haftamdan sonra görmeye başladım. kaşlarımın baş kısımları yanlış alım sonucu küstüler. 5 ay boyunca dokunmadım ama yine de çıkmadılar. en son bu ürünü denemeye karar verdim ve 3. haftadan sonra kaş başlarım çıkmaya başladı. dolayısıyla kaş ürününden çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. kirpikler için olan serumundan ise yine çok memnun kaldım. kirpiklerimi uzattı ve gürleştirdi. kısacası memnun kaldığım üründür. bittikçe yeniden alacağım.