15.
Seneler sonra watsons'ta gördüm, 10 sene önce kendileriyle nasıl aşk yaşadığımı, türkiye'den çekildiklerinde nasıl üzüldüğümü hatırlayıp ouai ve l'occitane yerine bunlardan sipariş verdim.
Saç kremi ve saç maskesini aldım, saç kremi abartmıyorum 1000 ml devasa bir şişede geldi, eskiden minicik 300 ml falandı, ben mi büyük boy söyledim nedir anlamadım. Ambalajı değişmiş, mor, tropik bişi olmuş ama kokusu, dokusu 10 sene önceki gibi duruyor. Ama benim dyson ve airstrait'le şekillendirilmeye, l'occitane şampuan ve saç kremine alışmış saçıma bu sefer iyi gelmediler. Eskiden kıvırcık kullanırken güzel nem verip yumuşatıyordu ama şimdi ısıyla şekillendirirken saçı manasız ağırlaştırıyor, şeklini tutmasını engelliyor, hayal kırıklığı oldu.
Ayrıca 1 litre saç kremi mi olur ya, ben ne yapacağım şimdi bunları.
14.
amazon türkiye satışını yapmaktadır, meraklısına duyurulur. :)
13.
Yurtdışına çıktıkça valizlerimize büyük boylarından stok yapa yapa evi doldurduğumuz güzelim saç bakım markasıdır kendisi. Şuan avokadolu seriden devam ediyorum kokusu, saçta bıraktığı nem vs aşk yaşıyorum. Tek sıkıntısı ben her gün sıcak suyla duş alan bi tip olduğum için sanki yağlanmayı hızlandırıyor gibi, olsundu. 3 minutes miracle saç kremi için de +1 demek istiyorum. Saç uçlarımı kuaföre gidemediğimiz, bakımdan yoksun kaldığımız şu dönemde kuruluktan kurtaran tek şeydir kendisi.
12.
Gece gece gene aklıma düştü. Üniversitedeyken, market şampuanlardan bıktığım dönemde tek güzellik bloggerı olan görkem karman aussie'nin ülkemize gelişini markayı çok överek duyurmuştu, sonunda geldi diye. Ben de bir merakla bakmaya gittiğimde, üç ürüne %40 indirim vardı hiç unutmam. O zamanlar çalışanlar nasıl ilgili, yeni markayı tanıtıcaz diye bana bir çanta üç tane de tarak hediye etmişlerdi. Taraklar da çanta da duruyor hala kullanıyorum.
Nostalji kısmını bitirirsek eğer. İçerikleri market şampuanlarına göre çok farklı olmasa da benim saçlarıma çok iyi geliyordu. Hele o 3 minute miracle saç maskesi ve uzun saçlar için olan şampuanı.... kaç şişe bitirdim hiç bilmiyorum. İkişer ikişer alırdım. Önce yavaş yavaş kaldırdılar her watsonsta bulunamaz oldu. Sonra da sessizce gitti... şaka gibi ama gittiğinden beri dikiş tutturamadım. Toni&guy, john frieda, marc anthony, ogx... hiçbiri bir aussie değil. Geri dön, geri dön......
Not: yurtdışında yaşayan süslüler, benim için bir 3 minute miracle alıp kullanın.
11.
daha önce hiçbir aussie ürünü alıp denememiştim. ta ki almanya'da "gratis testen" yani ücretsiz deneme diye bir şey olduğunu öğrenene kadar. markalar zaman zaman bunu yapıyorlar ve siz ürünü satın alıp kasa fişini firmaya gönderiyorsunuz. ürün tutarını ve posta masrafını size geri ödüyorlar. böylece ürünü bedavaya kullanmış, denemiş oluyorsunuz. muhteşem değil mi? almanya'daki süslülere duyurulur.
geçen ay aussie böyle bir kampanya yapmış. 5 farklı ürün kategorisinden birer tane yani toplam 5 ürün bedava alma hakkınız var. ben de bir şampuan, bir saç kremi, bir saç bakım yağı, bir kuru şampuan ve bir saç spreyi olmak üzere 5 kategoriyi de satın aldım. toplam 20 euro'dan fazla ödedim, ki bazı ürünler %50 indirimdeydi. şimdi bu para bana iade edilecek.
saç spreyi hariç ürünleri henüz deneme fırsatım olmadı. saç spreyi ise dehşet! daha sıkarken havada yakaladı saç tellerini. wella alıyordum hep ama bu ürün 5 katı fiyat olmasına rağmen sanırım artık bunu alıcam. her gün kullanmıyorum nasıl olsa, uzun süre gider diye düşünüyorum. wella kapağının çabuk bozulması ve pek bir işe yaramaması ile beni sinir ediyordu.
2 temmuz 2018 18:30
2 temmuz 2018 18:31
10.
Miracle moist serisinin macademia yağlı olan saç kremini aldım, kuru saçlar için yazıyordu üstünde.
Benim saçlarım kalın telli, kuru ve kabarık o yüzden saç kremine hep ihtiyaç duyuyorum. Ama bu krem bende hiçbir işe yaramadı resmen. Her zamanki miktarda aldım elime ve saçımın bir tutamına bile yetmedi, saç kremini sürdükten sonra hemen o anda bile bi yumuşaklık hissi oluşur, o oluşmadığında anladım zaten ise yaramayacağını. Bolca sürüp uzuuuunca bekletince çok az ise yarıyor ama pantene'in saç kreminin yanından geçemez.
9.
Mega şampuan olanı saçtan her türlü maddeyi arındıran benim için saçı gıcır gıcır yapan şampuandır. Bu yüzden haftada bir olmak üzere kullanıyorum. Heleki yağ bakımlarını arındırmakta favorim.
24 aralık 2016 00:31
26 aralık 2016 20:44
8.
Avustralya halkına verilen isim, gaza geldiklerinde şöyle bağırırlar: "Aussie Aussie Aussie, Oi Oi Oi!"
7.
hacim veren kuru şampuanını denedim. hacim verişi ve yağlı görüntüyü gidermesi açısından çok memnun kaldım. Ama bu nasıl ağır bir kokudur arkadaş. bu soğuklarda kapı pencereyi açıp evi havalandırdım kokusu çıksın diye. saçlarımdaki koku bir süre sonra geçer diye umut ettim ancak nafile. yıkayana kadar saçta bıraktığı koku da geçmiyor. Koku umrumda değil ben işlevine bakarım diyenlere tavsiye ederim.
6.
İçeriğine göz yumduracak kadar güzel kokan şampuanları olan marka.
Miracle moist serisini kullanıyorum. Bitince almak için watsons indirimini bekliyorum. Üç dört ayda bir yüzde kırk indirim yapıyorlar.