içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (5)
    • oylar (6)
    • medya (1)

5. Kardeşime black honey alirken sephoradaki hanimefendinin indirim var isterseniz şunu da ekleyelim demesiyle yakın zamanda tanıştık bu kremle. Bir ongorum, beklentim veya arastirmisligim yoktu, sadece markayı seviyorum o yüzden çok kötü bir şey çıkmayacağını düşünerek aldım. Zaten neredeyse ücretsiz almış olduk clinique urunlerinde %25 vardı. Neyse sadede geliyorum Bu akşam ilk defa denedim. Banyodan sonra (yüzüme azıcık harsch cleansing yapmış olabilirim) biraz ev işlerine dalıp sonra aa benim böyle bir kremim vardı diyerek, banyo sonrası bariyeri biraz hasarlanip koruma amaçlı sebum salan cildime sürdüm. Renksiz, jel kıvamında, kokusuz (bu aslında faydalı bir şey ama kokulu kremlere alışkın olan ben bunu yadırgadı) sürdüm ve emildi, günde 2-3 kere süresi geliyor insanın bunu. Hoş güzel beğendim. Tekrar alır mıyım, birkaç kullanım sonrası belli olacak. Ama dış kabını falan beğendim üstü ayna gibi yansıtıcı yapmışlar kapağını.

dün 04:34

4. kiehl's almadan önce bir de buna şans vereyim dedim ama jel yapısını sevemedim. jeli yüzümde kalıyor gibi hissediyorum, sabah kalktığımda yüzüm yumuşak oluyor ama ben verdiği dokuyu sevemedim.

4 ocak'ta 75 ml almıştım, her gün 3 kez nohut tanesiyle yüzüme sürdüm, geçen haftalarda bitti.

24 mart 2024 14:37

3. Gittim biri küçük biri büyük 2 kutu aldım. O kadar az nem veriyor ki. Başka bir sorunu yok ve daha yetersiz kremler de denedim ama bu fiyata 100 saat vaadiyle insan tek başına (hatta en azından 2 kat sürerek) yeterli gelmesini bekliyor. Karma/yağlı ciltlere uygun. Kuru ciltler üzerine ya da altına başka bir nemlendirici ile kullanabilir ben öyle yapıyorum.

17 aralık 2023 22:52

2. yazın tamam ama kışın yeterli gelmiyor bence o yüzden yeniden almadım

17 ekim 2023 15:25

1. sitesinde bütün cilt tiplerine uygun olduğu vadedilen ve benim de yaklaşık 6 aydır yağlıya dönük karma cildimde kullandığım ve memnun kaldığım nemlendirici. jel kıvamında bir ürün ve ciltte kolay emiliyor, yumuşak bir his bırakıyor.

17 ekim 2023 15:19 17 haziran 2024 20:24