girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (546)
    • medya (37)

221. Kanalını ilk açtığında nerdeyse her videosunda " bana diğer youtuberlar gibi pr ürün gelmiyor hep kendim almak zorunda kalıyorum ayıp ediyorsunuz markalar:(((" diye ağlıyordu, bugün youtube'da anasayfama düşen videosunun kapak fotoğrafında adeta küçük bir duygu özaslan gördüm. Ha gayret damla sen de artık pr listesindesin.

19 haziran 2019 21:12

222. Farkında mısınız bilmiyorum ama uğur un videolarında çok fazla eleştiriliyordu çünkü adama afedersiniz bok gibi davranıyordu. Her zamanki gibi eleştirilere yorumlara çok taktiği için son 2 videodur uğur a aşkım bitanem diye konuşmaya başladı. Nabza göre şerbet veren birisi.

19 haziran 2019 23:36

223. İlk izlemeye başladığım zamanlarda gayet samimi geliyordu. Yaptığı makyajları çok beğeniyordum. Ama artık sürekli vlog çekmesi gerçekten bayıyor. Çoğu kişi bu durumu eleştirmiş ama bana da Uğur’u sürekli ezmeye çalışıyormuş gibi geliyor. Karakteri bu olabilir, Uğur için sorun teşkil etmiyor olabilir ama gerçekten çok rahatsız edici. Bir insan sevgilisine böyle davranabiliyorsa, az samimi olduğu insanlara allah sabır versin. sürekli bir ego yarışı içerisinde olmak insanı ziyadesiyle yorar. Bir de maral’ın kamera önüne çıkmıyor olması bana çok garip geliyor. Kamera önüne çıkmıyor ama videoların %90’ında etkin role sahip.

21 haziran 2019 15:13

224. Bu Sıcak havalarda o yapış yapış lip glossuna ve aydınlatıcısına bakamıyorum.

21 haziran 2019 23:31

225. başarısını, gelen reklam teklifleriyle değil izleyenlerin memnuniyetiyle ölçmesi gereken youtuber. bomboş vlog çekeceğine söz verdiği gibi markalardan gelen makyaj malzemelerini, cilt bakım ürünlerini deneyip tanıtsa daha iyi olur :/

30 haziran 2019 19:55

226. Son videolarında sürekli acelesi olduğunu dile getiriyor, bu da izleyiciye çekmiş olmak için video çektiğini düşündürtüyor. videoları özensiz hale getirecek ne yoğunluğu var merak ediyorum. İşi youtube ama artık asla gereken özeni göstermiyor. Kendimi ödüllendiriyorum konseptinde bir video çekmiş. Videoda ordan oraya koşturuyor ve sürekli geç kaldım diye sayıklıyor. İzlemesi çok keyifli olabilecek bir videoyu özensizliğinden dolayı son derece sıkıcı hale getirmiş. Ödül değil işkence olmuş hem kendisine hem izleyenlere.

11 temmuz 2019 04:45

227. Günlük işlerimi hallederken hazır video da çıksın clickbait bir başlıkla bunu yediririm diye düşünen youtuber.

11 temmuz 2019 11:44

228. sponsor bulabilmek için tatil beldelerindeki tüm otelleri instagram üzerinden takibe almış olan blogger

ilgili medya:
    12 temmuz 2019 17:51

229. aşırı bilinçsiz bir düzeyde plastik tüketimine sahip kişi, şok oldum gördüklerim karşısında. insanlar dışarıya çıkarken yanlarına cam şişede su almaya çalışırken kendisi evde bile yarım litrelik pet şişelerden su içiyor. yaptığı çorbayı 3 öğünde tüketeceği için yıkanabilir tek bir kapta saklamaktansa her öğünü ayrı bir kullan-at plastik kaba koyuyor. dünyadan bu kadar habersiz olamaz herhalde diye düşünüyorum.

ilgili medya:
    12 temmuz 2019 18:10

230. Senede yalnızca 2 hafta yıllık izni olan ve bunun en fazla 5-6 gününü bir tatil beldesinde geçirebilecek gelire sahip biri olarak damla’ya ciddi anlamda inanamıyorum. Alaçatı vlogunda iş için gittiğini belirtmiş, peki anladım. Ama güzelim beachlerde güzelim Alaçatı’nın masmavi denizine ayaklarını da mı sokmaz bir insan? Vlogsa çek etraftaki güzellikleri. Biraz suya gir. Bırak plaja giderken makyaj yapmayı, çıkar o kat kat kolyeleri, sil o lipglosu, bi sal kendini yaa. Gittiğin bir yerde de anın tadını çıkar. 100 liralık beach’te video editlemek nedir? Çok acilse yap otelin havuz başında. Bu kadar güneşten kaçmak nedir? Bu sıkılganlık bu memnuniyetsizlik neden? Mutsuzsan video çekmeyiver. Bir yaz tatili için sene boyu para biriktirirken bunları görmek sinir bozucu.

12 temmuz 2019 18:38