61. muzik zevkini sevdigim bir youtuber caliskan birine benziyor videolari fena degil
- süslü
- medya (37)
| saç rengi: | kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| saç tipi: | normal |
62. ben damlayı yeni izlemeye başladım erkek arkadaşıyla birlikte olduğu videolar beni güldürüyo çok tatlı bir ilişkileri var. makyaj videolarından ziyade vlogları beni daha çok çekti çünkü makyaj konusunda biraz farklıyız o çok makyaj yapıyo yoyoyo dostum bu kadarı bana fazla o yüzden makyaj videolarına elim çok gitmiyo. bu ara böyle samimi vloglara denk gelmiyodum izlediğim diğer youtuberlar biraz samimiyetsizleşmişti damla bana ilaç gibi geldi
lexoz
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 30 |
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | sarı |
| kepekli saç: | hayır |
63. ücretsiz ürün sevdasına omurgasız duruş sergileyen youtuber. yüzlerce insanın işten çıkarılmasına, haksızlığa göz yuman youtuber.
| cilt alt tonu: | cool |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | diğer |
| saç tipi: | kuru |
64. Son videosunun özeti;
Sevgilim çağırdığımda naz yapsın ki insanlar devamlı bana geldiğini düşünmesin
Sevgilisi kardeşine gıcık oluyor
Kardeşi tam bir itici ergen
Tüm sohbetleri aynı konuları içeriyor: ev düzenleme, soğuk kahve, alışveriş, Uğur fotoğrafını çeker diye süslenme, avm duvarlarında poz kesme, akşam ‘ayrı’ evlere dönme ve kapanış
Eski samimiyetini kaybetti
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 32 |
| cilt alt tonu: | warm |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | evet |
65. son (link: https://www.youtube.com/watch?v=ljf0oeCZKhc video)sunda süslüsözlük'teki olumsuz girdilere cevap vermiş youtuber.
| cilt tipi: | normal |
| yaş: | 33 |
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | hayır |
66. Son videosunda benim de girdime yanıt vermiş. Video sonrasında burayı kontrol edeceğini bildiğimden bende ona bir geri dönüt sağlamak istiyorum. Yazdığım şey “abone değildim, bakayım dedim”. Burada kendimden bahsediyorum damla’dan değil. Videoda sanki “damla abone değilim ama bakayım demiş” yazmışım gibi okumuş (Gizlinot: Okuma yazması olan biri nasıl son derece basit bir cümleyi bu şekilde okur anlam veremedim). Daha önce kendisiyle ilgili olumlu girdilerim de oldu, kırıcı veya gereksiz yazılan girdileri (gizlinot: örneğin “arkadaşsız ondan uğurla takılıyor” minvalinde olan girdiyi) eksilediğim de, yerinde yazılmış olumlu girdileri (gizlinot: yine videosunda okuduğu “çıktığı evden kazandığı paradan kime ne” minvalinde yaxılmış girdiyi) beğendiğim de+tanıyanlar bilir sevdiğim nadir youtuberlardandır. Hatta instagramdan da takip ederim. Ama gördüğüm şeyi söylerim duru da damla da yeni açılmış bir rezidansta ev tuttu. Bu yalan mı? Değil. En küçük yorumu, eleştiriyi kaldıramayıp böyle bir video çekecekse işi zor. Videoda resmen ağzından köpükler çıkıyor. Adına üzüldüm, o halini iyi görmedim ne diyeyim
Edit: bir önceki girdinin linkini veremedim.
summer08
67. Videosunu izledim. Yarısını kızlar şakayla karışık yazmışlar, beni gülümseten yorumlar seçmiş. Ama yorumları okuyun arda bektaş bizi özgüvensiz klavyeden ibaret ablalar ilan etmiş :d
Laaalaaaaay laaaaay lalalalaaaay
| yaş: | 27 |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | koyu kestane |
68. Son videosundaki kız arkadaşım yok evet niye yüzüme vurup beni incitiyorsunuz kısmı yıktı beni ya. Belli ki kız grubundan tamamen koptu ve o dönem sevgilisi de askerdeydi zor zamanlar geçirdi.Böyle şeyler beni üzer:///
Çok eğlenceli ve samimi buldum youtuber
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç şekli: | kıvırcık |
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 30 |
| saç rengi: | kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | evet |
69. Youtuber. Severek izliyorum özellikle vloglarını ve gerçekten erkek arkadaşı, ailesiyle ilgili yapılan yorumları doğru bulmuyorum. Ancak şimdi kötü yorumları okuyorum videosunu izledim de geldim. Damla hakkında burada çok güzel yorumlar da var. hatta çoğu güzel diye biliyorum ki belki onun kötü yorumunu okuduğu yazar daha önceden onu övmüş bile olabilir. o ise gitmiş cımbızla seçmiş ve iyileri yoksayıp sanki burada 7/ 24 ona kötü yorum yazılıyormuş gibi lanse etmiş. Tamam videonun ismi ‘ kötü yorumları okuyorum’ olabilir ama okuduğu kötü yorumda geçen iyi cümleleri bile atlamış. ismini ve yazdığını tam olarak hatırlamıyorum ama bir yazar mesela eleştirel bir şeyler yazmış ama arada da tatlı kız demiş, damla resmen atlamış iyi şeyler yazdığı cümleyi direkt kötüden devam edip yazara haksızlık etmiş tamamını okumadığı için. Bu platformu yanlış tanıttığını düşünüyorum. Verdiği yanıtlar saygı çerçevesinde olsa da bu yaptığı hoş değil bence. Edit: aynen yazdığım gibi benden önceki bir süslümüz de demiş zaten daha önce hakkında iyi yorumum da vardı diye.
| yaş: | 35 |
| cilt alt tonu: | nötr |
70. Aslında ben de kendisini severek izliyordum ama yüklediği video aşırı saçma ve yanlış olmuş. Burası bir sözlük, senin takipçilerinin oluşturduğu bir platform değil ki herkes seni övsün. Kaldı ki yorumların çoğunda eleştiri yapılmış. Yahu günlük hayatta nasıl tahammül ediyorlar acaba bu youtuberlar? Yani hayatta herkes sizi pohpohluyor herhalde ki bu kadar ufak eleştirilere deliriyorsunuz? Tabikide daha çok insana yayıldıkça seni eleştiren sayısıda artacak. Gereksiz bir video ve gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum. Senin videolarının altında olduğu kadar sevgi çiçeği bekleyemezin burdan yani. Youtubeda ne yorumlar dönüyor onlara bişey desin ilk buraya bileneceğine. Özelikle “anonim” diye vurgu yapmasıda komik (storyde de yapmıs) yani burası bir sözlük? Anonim olmak aşırı normal. Tc kimliğimizle üye olmadık kusura bakma :D bende değeri düşmüştür. o değilde bunlara başka youtuberlara geldiği kadar kötü yorum gelse naparlar kimbilir.
Edit: “bende değeri bir miktar düşmüştür” yazmıştım o komple “bende değeri düşmüştür” oldu.
| saç rengi: | koyu kestane |
| yaş: | 27 |