4
11.
750 rock’n roll rengine sahip olduğum hatta düğünümde yedekte sürmesi aynasız bile kolay olsun diye almış olduğum rujumdur. Sürmesinin çok kolay olmasının yanında kalıcılığı da çok güzeldir. Rujun rengi dudağımdan gittiğinde bile çok tatlı bir pembelik bırakıyor, zor durumda kalmıyorum. Fiyatı derseniz hele son zamlardan sonra inanılmaz gereksiz tabi ama kutusu ve dudaktaki duruşu ile kendimi şımartma rujum, seviyorum.
12.
Formülasyonunu en en en sevdiğim ruj. Malesef çok pahalı, ama her yeni sezon bir renginden alıyorum. Mat ruj sevmiyorum, likit mat ruju hiç sevmiyorum. Hafif yapılı, ışıltı veren, sağlıklı bir renk veren ve dudak üstünde kayıp giden bir dokusu var, tüm rujları alın bana bir tek bunları verin tamamım. Muadilini de çok arandım, Mac'in Huggable lip color serisi muadil olabilir diye düşünüyorum.
13.
Saten bitişi olan kremsi bir ürün. Yumuşak bir yapısı var. Fakat birşey yenilip içildiği zaman uçup gidiyor. Kalıcılığı kötü denebilir.
9 şubat 2019 22:54
9 şubat 2019 22:54
14.
Ekstreme serisinden bir adet rengine sahibim. Renkleri çok doğal. Dudaklara nemli ve bakımlı bir görüntü veriyor.
15.
Benim için pigmenti yüksek bir lip balmdan hallice ruj. Nemli, kaygan ve parlak yapısı sayesinde oldukça kullanılabilir bir ruj olsa da fiyatlar malum uçtuğu için bir daha alacağımı sanmıyorum.
16.
Şimdiye kadar kullandığım en güzel ruj markası olabilir. Yapısı, dokusu çok hoş, dudaklarıma güzel bir nem veriyor. Bu kadar pahalı olmasa her rujumu dior dan alırım her renginden :)
4
17.
Kloroforma karşı koruyuculuğu 10 üzerinden 8.7 olan temiz bir ruj. Fakat kalıcılığı 7/10. Bu yüzden 2 saatte bir tazelemeniz gerekiyor. Ayrıca sipariş vermeden önce, dudaklarınızda dudak renginize göre ruj görsellerindeki renkten 2-3 ton daha açık duracağını göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin bendeki 680 numaralı after party, sürdüğümde orta tonda şeker pembesi rengini veriyor.
18.
Bende bu serinin 636 ultra dior rengi var. Bu renk şeftali-turuncu gibi bir renk(gizlinot: İlk defa ürünü kullanırken yorum yazmak aklıma geldiği için hemen fotoğraf çektim). Mat değil ancak gloss kadar da parlak olmayan bir duruşu var. Hafif parlak yani ancak iki kat uygulamanız (gizlinot: Ki uygulamaya uygun) halinde parlaklığı daha da belli oluyor. Dudakta yağ gibi kayıyor, ekstra nemlendirmeye gerek kalmıyor. Zaten yazın bir miktar yumuşuyor ürün. Dudak çizgilerine dolmuyor. Yemek yiyene kadar bende kalıyor, tabi ki transfer oluyor mat olmadığı için. Yemek yedikten sonra da hafif rengi kalıyor, üzerine tazeliyorum. Çok kolay biçimde tazeleniyor, sanki lip balm gibi. Benim gibi pratik makyaj yapmayı seviyorsanız, hafif parıltılı ve ince yapıda bir ruj arıyorsanız, öncesinde dudak nemlendireyim gibi işlere girmek istemiyorsanız bu ürün istediğinizi verir.