içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (43)
    • oylar (20)
    • medya (2)

11. Hiç beklenmedik yaralara bir kaç kremle karıştırılıp sürüldüğünde mucizevi bir sonuç veren başarılı bir krem. Mesleğim gereği hastaların dikişlerine kullanırdık izi çok kalmasın diye. Gayet başarılı fakat doktor kontrolünde kullanılması gerekir sonuçta bir ilaç

2 eylül 2016 08:10

12. etkileri mucizevi olmasına rağmen bende ölümüne kaşıntı yapandır.

belki ben yanlış amaçla kullandım, bu ara hormonal ve beslenme düzenine dayalı sebeplerden yüzümde çıktımı geçmeyen ve bazıları çok acıdan sivilceler çıktı. önceden kullandığımda iki bilemedin üç güne tamamen geçirirdi gene kaşıntı yapardı ama yatmakta olduğumdan çok alakadar etmezdi, sabah kremi yıkayıp tonikleyince bir iki dakika içinde kaşınma bitiyor zaten.

geçen akşam gene bu kremi kullandım ama alan olarak biraz fazla sürmüşüm sanırım, aman allahım o nasıl bir kaşıntıdır! kaşıdıkça geçmiyor deliriyorum birde. yattıktan bir iki saat sonra zaten kaşıntının rahatsızlığından herhalde uyandım, gece gece yüzümü çitiledim. lavantalı suyumdan sürdüm de anca yatıştı.

bu kaşıntıya bir çaresi olan varsa mesaj kutum hep açık :)

21 aralık 2016 18:52

13. Gözümün altındaki tahriş için dermatoloğumun kenakort ile dönüşümlü kullanmamı istediği krem. Aylarca bepantol sürmeme rağmen geçmeyen soyulma 1 haftada yok oldu ve iz de kalmadı. Şimdi de yüzümde korkunç bir şekilde beliren ve yolduğum sivilcelerin üzerine(gizlinot: yani tüm yüzüme ) sürdüm, sabaha kadar bekleyeceğim(gizlinot: uyuyamıyorum sözlük ) umarım sivilcelerime etkisi olur

4 ocak 2017 04:00

14. Bephantene tarzinda her seye yarayan ve toparlayan krem. Evde mutlaka bulunur. Tahris kizariklik sivilce gibi durumlarda kullaniyoruz.

4 ocak 2017 13:37

15. saç maşasıyla alnımı yakmam sonucu eczacıdan hem yanık izleri hemde yaralar için istediğim krem. Gerçekten mucizevi. Alnımdaki kocaman yanığı bir tek iz bırakmadan geçirmişliği vardır

5 şubat 2017 14:17

16. Benim kuzenim koltuk alti ve genital bolge kararmasi icin fito kullaniyordu. Epey de memnundu. Bir deneyin derim.

7 şubat 2017 00:12

17. Elimde çıkan siğili doktor azotla yaktı sonrasında bu kremi kullandım düzenli olarak, iz kalmadı ama tabi taze yara olduğundan, bu tip kremler uzun süreli izlerde etki etmeyebilir

7 şubat 2017 00:41

18. Yoğun yapılı krem. Ne zaman sivilcem patlayıp iz gibi bir görüntü kalınca yatmadan önce çok hafif ilgili bölgeye 1 hafta sürüyorum ne iz ne kızarıklık kalıyor.Ayrıca küçük yanıklarda en başta kullanılırsa iz bırakmaz.Nemlendirici niyetine kullandığım zaman yüzümde komedon oluşturmuştu bölgesel olarak daha çok verim almıştım.

31 ocak 2018 04:03

19. her derde deva dediklerinden.. antiseptik yara kremi denmiş ama yararları sadece bununla sınırlı değil, tepeden tırnağa denilen cinsten. Topuğunuz mu sertleşti, sür 1 hafta gece yatarken , gör farkı.. tırnak diplerin mi kurudu, ister gün içinde ister gece yatarken sür birkaç gün yumuşamayı gör, yeni manikür-pedikür yapılmış gibi. Ben hücre yenileme özelliği sabebiyle göz altlarıma bile sürüyorum fakat düzenli yapmadığım için ve farklı ürünler de kullandığım için tek başına Fito mu etkili emin konuşamıyorum. Ama arada cildime sürüp yatıyorum bakım için, sabahları farkı görüyorum. Yumuşak ve parlak bir cilt. Tek kötü yanı, çok yoğun ve yağlı his bırakıyor. bu sebeple kullanırken, ince tabaka halinde kullanmakta fayda var. Yağlı ciltler de çok sık kullanmasın tüm yüzüne derim. Bölgesel, izlerinizin olduğu alanlara sürün ve değişimi kendiniz keşfedin.

6 haziran 2018 22:54

20. Zoretanin kullandığım dönemde dudaklarımda oluşan aşırı kuruluk ve çatlamalar nedeniyle doktorumun verdiği krem. Bir dönem kurtarıcım olmuştur, çok çabuk iyileştirir ve nemlendirir. Tedavim bitti halde dudaklarım kuruduğu zaman hala kullanıyorum ve yanımdan ayırmıyorum. Fakat yüz nemlendirmek için falan uygun bir krem değil emilmiyor ve yapış yapış kalıyor.

10 eylül 2018 22:47

ilginizi çekebilecek benzer başlıklar