ilk çıktığı yıllarda uygun fiyatlı olması ve özellikle nemlendirmesi için yaz ve bahar aylarında çileklisini sürekli kullanıyordum, tatlı bir kokusu ve tadı var, ama çok yapışkan olması rahatsız ediciydi saçlarım falan uçuştuğunda dudaklarıma yapışıyordu, fiyatının da artmasıyla, yüksek nemlendirici özellikli lipbalma geçiş yaptım
dudakta asiri guzel duruyor ama cok cabuk bitiyor:(
çantamdan asla çıkarmadığım ürün. dudakları cam gibi gösteriyor. aşırı yapış yapış veya ağır da değil. tam bir f/p ürünü.
Yılların eskitemediği bir efsane. Dün platin'de gezinirken denk gelip çileklisini aldım. Yapısı biraz kalın, yapışkanlık hissi oldukça az ve parlaklığı çok güzel. Dudakları cam gibi gösteriyor. Nemlendirme özelliği de var biraz. Roll on başlığı sayesinde insanın sürekli çıkarıp süresi geliyor. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Ayrıca kendisi ergenlikte edindiğim ilk makyaj malzemesi olur.
bu kadar çok beğenilen bir ürün olmasına rağmen ben hiç sevmedim. yapış yapış olması kullanmamak için iyi bir neden. rengi zaten olması gereken bir şekilde, hafif pembelik veriyor. tekrar tercih edeceğim bir ürün değil.
dudakları cam gibi gösteren, oldukça yoğun yapılı bir lip gloss. bir nevî dudak yağı aslında. ben nemlendirici özelliğini oldukça beğeniyorum ve hangi aromadan bulursam alıyorum. bu sene üç dört tane bitirmişimdir ve her alışımda fiyatının onar lira arttığını gördüm. çileklisi en hoşudur bence ama hafif ekşimsi, tuhaf bir aroması olan muzlusu haricinde de hepsi gayet güzeldir aslında.
dudaktaki çizgileri silme, daha doğrusu geçici olarak kamufle etme özelliği var ki sadece bunun için bile alınır. silikon sağ olsun, tabii yağların verdiği parlaklık etkisiyle de birleşince...
renk kullanmadan dudaklara dikkat çekmek için kullanabileceğiniz bir ürün. (ruj üstü performansını beğenmedim maalesef; çünkü öyle ince yapılı bir gloss olmadığı gibi, top başlığı da pek kaygan değil.)
yılların eskitemediği ürün, zaman zaman denk geldikçe alıyorum.
benim beğendiğim bir parlatıcı oldu. yoğunluğu ne çok ince ne de çok kalın. bazı parlatıcılar bir süre sonra akma yapabiliyor, bunda öyle bir sorun yaşamadım. ayrıca kullandıktan sonra dudaklarım yumuşacık oldu, dudakları az da olsa nemlendirdiğini düşünüyorum. parlaklığı da bana yeterli geldi, dudaklarımdaki duruşunu beğendim baya. bazı süslüler çok çabuk dudaktan yok olduğunu söylemiş ama ben öyle bir şey yaşamadım. bir parlatıcıya göre kullanım süresi bence yeterli. bendeki çilekli olan ve güzel kokuyor, ağır değil. dışarıda dudak ürünlerimi yenilemek aklıma gelmez ama bu aklıma geliyor ve süresim geliyor.
Benim ilk edindiğim dudak parlatıcımdı 7.sınıfa filan gidiyordum o zamanlar makyaj malzemelerine heveslenmiştim 2015 yılında bir gün a101 ' rin kataloglistesinde görmüştüm o zaman 1.75 kuruştu fiyatı sonradan yapış yapış diye kullanamamıştım saçlarım açıkken saç telimle beraber dudağıma yapışıyordu çünkü sonra kullanım ömrü geçmiştir diye çöpe atmıştım 2019 yılında cosmeticada indirimde 3 buçukken 3 adet stokladım aslında yapış yapış olmasını beğenmiyorum ama renkli rujumun üzerine renkli lipgloss gibi olsun diye üzerinden geçiyorum şuan indirimsiz fiyatı 40 küsürlerde filan olmuş
2 ekim 2022 17:26
2 ekim 2022 17:28