Tanıttığı ürünü uygularken (makyaj malzemesi mesela) o kadar beğenmek ki yüz ifadesinin şok olmuş şekillere girmesi, ağzın Oooo der şekle gelip gözlerin kocaman açılmasına eşlik eden kaşların en tepeye kasılması toplamında bir surat ifadesiyle uygulama gerçekleştirmek. Çok etkileyici olduğu düşünülüyor olmalı ki yerli yabancı o işi yapan hemen herkesin böyle böyle en az bir ürün tanıtımı var diyebilirim. Bana sorulursa çok itici bir tavır ve samimiyetsiz bir ifade. Tanıtım için iyi para aldığını düşündürür.
Pazar mali iki yikamada yamulacak beyaz t-shirt'u sirf linklemek icin alakasiz bir etegin ustune giyip kola tami tamina 100.000 tl degerinde bottega veneta canta takip trendyol linki vermek.... (bkz: Duygu batum)
Kullanmadığım ürünleri asla paylaşmıyorum. Gerçekten memnun kaldıklarımı sizinle paylaşıyorum
Ben çok memnun kaldım ( paketini dahi acmadığına eminim)
Muadillerini linkledim ( sizin paranız buna yetmez bende ucuzlarini linke koydum pis fakirler puhaha)
Çok sormuşsunuz (kimse sormadı)
story'de kalmasın diye dm'ler yıkılıyor ( 2 kişi demiş)
çok memnun kaldığım bir urun,zaten işbirliğimiz de var ahahahha
ben çok daha yüksek bi fiyattan almıştım, şu an çok iyi fiyatı sakın kaçırmayın link aşağıda
"yorumlarınızı merak ediyorum"
Söylenen: "Şu sıralar şöyle bir şeye ihtiyacım var ama nereden alabilirim bilmiyorum, istediğim şey tam olarak şöyle şöyle, tavsiyelerinizi bekliyorum." Alt metin: "Bana birisi sponsor olsun, tam istediğim gibi bir ürün göndersin, ben de hem tanıtımını yapayım hem alacağım bedavaya gelsin."
Ben gerçekten bu şark kurnazlığından yoruldum. Daha az önce denk geldim bu duruma üstelik. Hanım kızımız yeni evlendi ve düğünden önce eksiklerini giderme telaşında. Masayı koymak istediği yeri her açıdan çekiyor, buraya tatlış bir yuvarlak masa istiyorum acaba nereden alabilirimm diyor (gizlinot: Manavdan ablacım) ve bizim gerçekten işi gücü bırakıp alışveriş sitelerinden onun için arama yapmamızı bekliyor. Tabii ki asıl beklediği o değil ama saftirik takipçileri de işi gücü bırakıp ayy bak bu masa oraya çok yakışır diye dm yağdıracaklar. Cin olmadan adam çarpma peşinde herkes.
Trendyolun musluğu kısması iyi oldu artık her şeyi linklemiyorlar :d
"kızlar koşuuunnnnnnn bu fiyat kaçmaz" bi tane çarpasım geliyor.
27 mart 16:30
27 mart 16:31