girdi yaz

6 - dior makyaj seti

7 - kiehls kil maskesi

8 - john frieda hacim verici sprey

9 - toni&guy deniz tuzu spreyi

10 - revlon diamond top coat 11- maybelline lash sensational black maskara (bitti) 12- loccitane tırnak bakım yağı

18 ağustos 2017 23:21 27 eylül 2017 00:38

232. düzenli makyaj yapan biri değilim fakat tatillerde ve yurtdışında makyajımı keyifle yaptığım için daha sık yapabiliyorum :) bu listemi de yazın sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum.

maybelline permanent taupe- bitirebileceğim tek far (krem far olduğundan dolayı) ve rengini de seviyorum.

benefit badgal waterproof eyepencil- siyah renkli bir kalem 3 kere falan ucunu açtım, hala uzun. smokey effect vermek için gayet iyi. ama bitince yerine lacivert, mürdüm gibi renkli kalemler almak isterim.

body shop ballı lipbalm- sanırım dibi gözükmek üzere, rahatlıkla biter.

body shop born lippy- tek renksiz ve hafif dudak parlatıcım. fakat bitince karpuzlusunu alacağım çünkü elimdeki çileklisi ve ekstra parfümlü olduğundan dolayı dudağı kurutma ihtimali yüksek.

flormar care 4 lips- spfsinden dolayı almıştım. hızlı eriyen bir ürün sanki o yüzden yazın her gün sürmemle bitmesi mümkün.

21 ağustos 2017 10:43

233. Makyaj çekmecem çok dağınık ve fazlaydı. Ve yarısı makyaja hevesli ama cahilken aldığım Cilt tipimle ve ihtiyaçlarımla uyuşmayan ürünlerdi. Onları takas ve arkadaşlarımla paylaşarak elimden çıkardım. Şimdi sıra sevdiğim ama yine de milyonlarca olan ürünleri bitirmede :')

1- maybelline lumi magique makyaj bazı: canım aydınlatıcım :') beni aydınlatıcıya sen alıştırdım. Sim sim durmadan da parlanabileceğini öğrettin. Ama seni alalı çok oldu ve bitirmem gerek. Üretimden de kalktın. Gitmek zorunda mıydın?

2-mac mineralize concealer: heves edip almıştım. Kötü ürün değil aslında kalıcılığı da iyi gibi gözlemledim. Ama uzun zaman oldu. Bitince de almayacağım çünkü cruelty free değil.

3- Wet n wild megaglo countouring palette: kontür tarafı fazla sıcak geldi. Ama pudrası minik tanecikli. Elimdeki tüm pudralar biterse belki geri dönerim.

4- maybelline push up angel maskara: çok güzel maskara.. ama bu da çok eski. Kurumadığı için de hala kullanıyorum. Gerçi aldıktan baya sonra açmıştım o ayrı. Bu bitince elimdeki essence i kullanırım ama onu da pek beğenmiyorum:/ cf değil almak da istemiyorum. Galiba maskarasız kaldım.

Bunları bitirince yeni listelerle döneceğim.

13 eylül 2017 23:49

234. durmadan yeni bir kozmetik ve cilt bakım ürünü alıp duruyorum bu sebeple şu anda elimde bir dağ var. enazından 2 ay içerisinde bunları bitirmeye çalışacağım:

- missha super seed yuja cleansing foam

- it's skin beyazlatıcı serum

- miniso temizleyici köpük

- bath and body works japanese cherry blossom body spray

- nivea dudak nemlendirici

- missha time revulation first essence

- forever aloe şampuan

- loreal saç spreyi

- missha signature glam art triple lips

- oriflame ruj paleti

- golden rose sheer shine kırmızı

12 ekim 2017 16:10

235. süslüler kozmetikvari bir project olmayacak kusura bakmayın ama elimde acayip post-it tükenmez kalem stabilo işaretleme kalemi falan birikti. bu okul senesinin sonuna post-it'lerin büyük bir kısmını+kalemlerin büyük bir kısmını bitirmiş olmayı planlıyorum bitirdikçe kenara atarım sene sonunda da bakarım. hem mezuniyet hem de bunları bitirme hediyesi olarak kendime kitap alabilirim swh (gizlinot: bekle beni stephen king-it seni alacağım oğlum)

edit: post-it'leri bitirdikçe kenara atamayacağım tabii ama olsundu.

17 ekim 2017 18:49 17 ekim 2017 18:54

236. Wetnwild'ın creme brulee tekli farında yaşadığım durum. İlk project pan im olur kendisi. Bundan önce herhangi bir renkli kozmetik ürününün dibini görmedim.

17 ekim 2017 20:17

237. son iki üç senedir deli gibi makyaj malzemesi almıyorum daha doğrusu artan fiyatlar yüzünden alamıyorum bu yüzden otomatik olarak project pan yapmış oluyorsunuz.

doğal yoldan project pan yapmak istiyorsanız bitenlerin yerine yenisini almak dışında alışveriş yapmayın bence en kolay yolu bu

eminim çocuklarınıza bile kalacak allığınız rujunuz ve aydınlatıcınız vardır.

ben bu iki üç senede 3-4 adet allık belki 5 adet far. 3 bronzer ve 2 adet aydınlatıcı sayısız rimel ve fondöten bitirdim.

tavsiye ederim

18 ekim 2017 13:47

238. Ruj ve allik project pani yapacagim zaten elimde az olan seyi daha da azaltmak icin.

Mac hot tahiti %60i falan bitti. Hayatimdaki en sevdigim ruj belki suan 2. Tupumdeyim fakat bir daha almayacagim neden diye soracak olursaniz yapisi cok yumusak oldugu icin cok cabuk kiriliyor maalesef. Ayni sorun ilk tupumde de basima gelmisti.

The balm trustworthy ve charming: her ne kadar sevsem de likit mat ruj icin benden bu kadar arkadaslar. Yapisi cok kurutuyor ve sadece ortadan falan silinirse tazeleyemiyorum. Silip tekrardan surmem lazim.

The balm balm desert: seviyorum ama sıkıldım. Onceden 1 tane bitirmistim. Bu bitince daha bronzera benzeyen birsey alacagim.

Bunun disinda loreal true match kapaticim vardi cok az kaldi ama bitince kapatici almayacagim cunku mac studio fix fluid fondotenim de en az kapatici kadar ortucu ve gozalti cizgilerime asla dolmuyor.

19 ekim 2017 00:11

239. Elimde zilyon tane ürün olduğu için artık yapmak istediğimdir kendisi, buraya yazayım da caymayayım :(

Sleek- A New Day far paleti

Bayılıyorum kendisine benim gibi doğal tonlarda ve kolay günlük makyaj yapanlar için ideal, tüm farlarını bariz çukurlaştırmayı ve 3 farın dibini görmeyi başardım bu yüzden ilk ürünüm olsun istedim. Seninle project pan yapmak çok daha güzel olacak <3

Wet'n Wild- Mocha-licious, Sand Storm, Cinnamon Spice rujlar

Mocha-licious'un yapısı beni o kadar rahatsız etti ki diğer iki rujdan da soğudum bir an önce bitsin istiyorum, paketlemesi çok kötü, kapakların her yeri ruj ve çok çirkin gözüküyor temizlesem de tekrar bulaşıyor. Yarım saatte bir ruj tazeleyerek bitirmeyi düşünüyorum jdkskdkd

Maybelline- Fit me 130 fondöten

Rengi bana inanılmaz koyu hangi akla hizmet aldım bilmiyorum koyuluğunun yanında turuncu duruyor :( pure beauty'nin bbsiyle karıştırıp bitiricem umarım :(

Pure Beauty- Bb krem

Arkadaşlarımın çılgınlar gibi önermesiyle boykottan önce almıştım, bayılmadım 2 gün üst üste kullanınca sivilce yaptı ve renginin tam oturmadığını hissediyorum. Fit me fondöten ile karıştırıp kullandığımda daha çok beğendim birbirlerini dengelediler, zaten uzun süredir elimde olduğu için bozulmadan bitirmek istiyorum kendisini

Wet'n Wild- Şeffaf kaş maskarası

Artık bitmeye yüz tuttu, zaten her gün kullandığım bir ürün çabucak ve zevkle bitecek eminim <3

Wet'n Wild- Megaglo Kontür Paleti

Beğenmedim kullanışsız buldum, zaten taşıması da inanılmaz zor hiçbir yere sığmıyor paketlemesinden ötürü, bitse de kurtulsam :(

Maybelline- Color tattoo pink gold

Rengi bana hiç olmadı :( nedense böyle ürünleri hemen bitirmek istiyorum, farklı kombinasyonlarla kullanıp bitiricem :(

Maybelline-The Falsies Push Up Angel

Çok severek kullandım günlük maskara olarak ama yavaş yavaş kurumaya yüz tuttu ilk çıktığında almıştım, bunun da bitme zamanı geldi elimde bir sürü maskara olduğu için bir daha almam

Maybelline- The Falsies Feather-Look Volum' Express

Fırçasının sapıyla (kskdkdkf) asla anlaşamadım başta nefret etmiştim ama sonra yavaş yavaş geçti nefretim yine de asla bi daha almam gerekiz bir ürün, uzun zamandır elimde bu da bir an önce bitsin istiyorum

Rimmel London- Match Perfection 010 ivory

Bu ürünü de Pure Beauty Bb kremi alırken yine aynı arkadaşların önerisiyle aldım yapısını kalın bulduğum için pek beğenmedim o yüzden bi köşede duruyordu, bozulmadan kullanayım da bitsin

Şimdilik listem bu kadar umarım keyifle bitiririm hepsini :(

19 ekim 2017 13:25 19 ekim 2017 18:03

240. 28 aralık editi:

1. kapatıcı (bkz: maybelline age rewind) bitti hatta üstüne rdl kapatıcı da bitimdim:))

2. alterra su bazlı nemlendirici: çok az kaldı elime sürüyorum

9. bee beauty el kremi: bitti

10. selin minik kolonya: bitti

11. elseve mucizevi saç kremi:bitti

12. gliss saç yağı bitti

listeyi güncelleyeceğim ve foto koyacağım her şey bitince:) bazıları şimdiden bitti..

19 ekim 2017 23:47 28 aralık 2017 17:42

ilginizi çekebilecek benzer başlıklar