Elimde zilyon tane ürün olduğu için artık yapmak istediğimdir kendisi, buraya yazayım da caymayayım :(
Sleek- A New Day far paleti
Bayılıyorum kendisine benim gibi doğal tonlarda ve kolay günlük makyaj yapanlar için ideal, tüm farlarını bariz çukurlaştırmayı ve 3 farın dibini görmeyi başardım bu yüzden ilk ürünüm olsun istedim. Seninle project pan yapmak çok daha güzel olacak <3
Wet'n Wild- Mocha-licious, Sand Storm, Cinnamon Spice rujlar
Mocha-licious'un yapısı beni o kadar rahatsız etti ki diğer iki rujdan da soğudum bir an önce bitsin istiyorum, paketlemesi çok kötü, kapakların her yeri ruj ve çok çirkin gözüküyor temizlesem de tekrar bulaşıyor. Yarım saatte bir ruj tazeleyerek bitirmeyi düşünüyorum jdkskdkd
Maybelline- Fit me 130 fondöten
Rengi bana inanılmaz koyu hangi akla hizmet aldım bilmiyorum koyuluğunun yanında turuncu duruyor :( pure beauty'nin bbsiyle karıştırıp bitiricem umarım :(
Pure Beauty- Bb krem
Arkadaşlarımın çılgınlar gibi önermesiyle boykottan önce almıştım, bayılmadım 2 gün üst üste kullanınca sivilce yaptı ve renginin tam oturmadığını hissediyorum. Fit me fondöten ile karıştırıp kullandığımda daha çok beğendim birbirlerini dengelediler, zaten uzun süredir elimde olduğu için bozulmadan bitirmek istiyorum kendisini
Wet'n Wild- Şeffaf kaş maskarası
Artık bitmeye yüz tuttu, zaten her gün kullandığım bir ürün çabucak ve zevkle bitecek eminim <3
Wet'n Wild- Megaglo Kontür Paleti
Beğenmedim kullanışsız buldum, zaten taşıması da inanılmaz zor hiçbir yere sığmıyor paketlemesinden ötürü, bitse de kurtulsam :(
Maybelline- Color tattoo pink gold
Rengi bana hiç olmadı :( nedense böyle ürünleri hemen bitirmek istiyorum, farklı kombinasyonlarla kullanıp bitiricem :(
Maybelline-The Falsies Push Up Angel
Çok severek kullandım günlük maskara olarak ama yavaş yavaş kurumaya yüz tuttu ilk çıktığında almıştım, bunun da bitme zamanı geldi elimde bir sürü maskara olduğu için bir daha almam
Maybelline- The Falsies Feather-Look Volum' Express
Fırçasının sapıyla (kskdkdkf) asla anlaşamadım başta nefret etmiştim ama sonra yavaş yavaş geçti nefretim yine de asla bi daha almam gerekiz bir ürün, uzun zamandır elimde bu da bir an önce bitsin istiyorum
Rimmel London- Match Perfection 010 ivory
Bu ürünü de Pure Beauty Bb kremi alırken yine aynı arkadaşların önerisiyle aldım yapısını kalın bulduğum için pek beğenmedim o yüzden bi köşede duruyordu, bozulmadan kullanayım da bitsin
Şimdilik listem bu kadar umarım keyifle bitiririm hepsini :(
19 ekim 2017 13:25
19 ekim 2017 18:03