2. Yaşadığım mağduriyet nedeniyle girdi girmek için baktığımda dört sene önce de insanlara aynı şeyleri yaşattığını fark ettiğim marka. Keşke bu korkunç alışveriş deneyiminden önce üstteki girdiyi okusaydım, marka adına ve yaygınlığına güvenerek araştırma yapmadan alışveriş yapma gafletinde bulundum. Kesinlikle taahhüt edilen sürede teslimat yapılmadı, müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım çözüm odaklı bir yaklaşımları yok ve üslup çok üstten, rahatsız ediciydi. Baktım gecikmeye rağmen hala kesin bir tarih verilemiyor, müşteri hizmetleri her aramada 5-10 gün ileri bir tarihe atıyor, ben de aylardır boş evde eşya bekliyorum dün itibariyle iptal ettirdim siparişi, ama tabii ki yeni yılda tüm mobilya ürünlerine zam geldiği için zarardayım. Bu süreçte hem eşyasız evde oturmaktan manevi olarak hem de paramın değer kaybetmesi nedeniyle maddi zarara uğradım. Umarım yeni ev kuranlar benim yaptığım hataya düşmezler ve mobilya alışverişinden önce araştırma yaparlar. Şikayetvar benzer şikayetlerle dolu zaten, şimdi para iademi bekleyeceğim ve en hızlı nereden mobilya tedarik edebileceksem oradan alışveriş yapacağım, bu konuyla ilgili marka önerisi olan varsa ve bana bildirirse de çok sevinirim.
- girdiler (2)
- medya (0)