1. Kendi uktemi kendim dolduruyorum, bu ürünün hala bu kadar az bilinmesine çok şaşırdım. Girdilerimi takip eden, hatırlayan varsa saçımla çok uğraşan, gürleştirmeye çalışan biri olduğumu hatırlatayım. Kronik demir ve vitamin eksikliğim var, yediklerime dikkat etmiyorum, su da az içerim genel olarak özensizim yani, bunları yazma sebebim benimle aynı durumda olan varsa ürünün etkileri benzer olabilir.(gizlinot: Regllerim 1 hafta sürüyor ), Ürün 100 ml, trendyolda orijinal satıcı henkel'de var, gratiste vs indirin döneminde çok uygun fiyatlara düşüyor, üç harfli mağazalara aktüel ürün olarak geldiği oluyor. ismi serum olsa da kıvamı tonik gibi, sudan sonra kafein içeriyor, düşük oranda peptit de içeriyor. Kafa derisi cilt derisine göre altı kat daha fazla yaşlanıyormuş, peptit bu sebeple mantıklı geldi. Bunun dışında ambalaja bayıldım, kutularını kullanıyorum. Ucunda silikon bir aparat var saç derisini acıtmadan, sadece deriye hızlı bir şekilde uygulayabiliyorsunuz, kokusu çok hoş. Bazen kuru saçıma da uyguladım, ağırlık, yağlandırma yapmadı. Saç masaj aletiyle uyguladım. Evet geldik zurnanın zort dediği yere, ben bu ürüne bayıldım. Hem çok hızlı uzattı hem de aşırı gürleştirdi saçımı. Dökülme de biraz azaldı ama wow bir etki görmedim. Benden kaynaklı da olabilir, içten gelen bir dökülme çünkü. 3 4 ay düzenli kullandım. Saç yanlarım çok dökülmüştü ve yenileri döngü olarak çıkmıyordu, yıllardır böyle yani. İlk defa bu ürünle birlikte oralarda saç çıkmaya başladı ve oldukça normal telli saçlar. Bu üründen 2 kutu kullandım ve yaklaşık 3 4 aydır da kullanmıyorum, oradaki saçlar dökülmedi uzuyorlar. (gizlinot: 🧿🧿🧿)Şu an loreal'in aminexil serumunu kullanıyorum, bittiğinde elimdeki bioblas toniklere, biberiye sularına vs devam edeceğim ama gliss bu zamana kadar kullandığım en iyi serum oldu. Şampuanını da denemek istiyorum. Kafein serumları arasında bu kadar belirgin bir fark gördüğüm tek serum dediğim gibi. Tekrar tekrar alacağım.
içerik listesi
henüz içerik eklenmemiş.