içerik listesi

aqua/water, cera alba/beeswax/cire d'abeille, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, centaurea cyanus flower water, acacıa senegal gum, pullulan, vp/eicosene copolymer, stearic acid, palmitic acid, glyceryl behenate, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, pentyleneglycol, pvp, tromethamine, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, benzyl alcohol, panthenol, ethylhexylglycerin, sodium citrate, spirulina platensis extract, trehalose, sodium benzoate, pantolactone, citric acid, potassıum sorbate, ci 77268:1, ci 77499(iron oxides), 11052v0

5.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (2)
    • medya (1)

1. Bayılarak kullandığım bir ürün oldu. açık kestane kirpiklerim var. ince, çok sık olmayan, bi tık uzun ama asla kıvrık olmayan kirpiklerimi, kıvırıp dolgun gösteren bir maskara oldu. şişelerce stoklamak istiyorum ama donacağından korktuğum için kendimi tutuyorum. fiyatı da bence ideal bilemiyorum diğer markalar da sanki bu fiyat bandında gibi.

3 rengi mevcut lacivert, siyah, kahverengi, ben siyahını deneyimledim.

ilgili medya:
    dün 12:10

2. Bir alışverişimde bu maskaranın tam boyu hediye edilmişti, o şekilde tanıştım kendisiyle. Daha sonra iki kez mini boyu hediye edilince tekrar kullandım. Şu anda da elimde mini boyu var. Ben şahsen performansını beğendim. Kısa ve seyrek kirpiklerimi güzelce uzatıyor ve yeteri kadar hacim de veriyor. Yoğun bir siyahlığı var. Günlük kullanım için yeter de artar bile. Waterproof olmamasına rağmen gün içinde hiç akma ve dökülme yapmıyor. Kat kat uygulamaya müsait, ben en az üç katta istediğim görüntüyü elde ediyorum. Tek sevmediğim kısmı kirpikleri sertleştirmesi ama en azından dökmüyor. Bu maskarayı aldıktan sonra bekletmeden açıp kullanmak lazım yoksa kıvamı donabiliyor. Bunun dışında günlük kullanım için tavsiye ederim.

dün 15:38