çakma/replika ayakkabı giyen var mı?

beyaz bir spor ayakkabı alayım diyorum bu günlerde ama yüksek fiyatlı ayakkabılara para veresim gelmiyor hiç. malum ekonomi kötü,her an işsiz kalabilirim. çakma,replika mı alsam sorusu belirdi ister istemez, siz ne düşünüyorsunuz? kullanan var mı?

1. Eminönünden çakma aldım 60 tl çok güzel çok rahat idare eder beni. Bir tane gerçek spor ayakkabim var bir tane de çakma aldım yeter baya :) alin nolacak.

11 mayıs 2019 21:10

2. Ben giyiyorum süslüm, gayet memnunum

11 mayıs 2019 21:16

3. Süslü bence de çakma alacaksanız bile balenciaga gibi normali 7000 tl olan bir şey almayın. Çünkü çakma olduğu direk anlaşılıyor ve kötü bir izlenim bırakıyor.

11 mayıs 2019 21:17

4. İsteyen balenciaga’nın çakmasını giyer isteyen nike’ın. Ayağınızın rahat edeceği bir ayakkabı olması en önemlisi sadece. Birçok arkadaşım var çevremde replika ayakkabı kullanan hatta ben de alıcam bir tane beyaz. Ayakkabılar olmuş yüz milyor parası olmayan napsın ölsün mü

11 mayıs 2019 21:22

5. parası olmayan napsın mı? üstünde marka amblemi olmayan bi ayakkabı giyebilir mesela??

bi de çakma olsun ne olacak önemli olan ayağınızın rahat etmesi yazan süslüler çakma ayakkabıların çin malı ve kimyasal maddeler sebebiyle tümör ve kanser oluşumuna neden olduğunu bilmiyorlar sanırım

11 mayıs 2019 21:34

6. yahu abartmayın. ayakkabılar çok pahalı ve durumlar ortada. bu kadar acımasız olmak hoş değil. burayı milyon tane öğrenci okuyor insanların durumu olmayabilir. lcw koton diyorsunuz ama herkesin ayağında adidas nike var. heves edebilirler bunlara ama güçleri yetmeyebilir. sanki tr'de durumları bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz hepiniz.

çok düz bi modeli alınabilir bence. mesela adidas stan smith, nike airmax. orijinaliyle çakması arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum bu modellerin.

ama gidip balenciaga, alexander mcqueen vb. alınmaz dedikleri gibi.

11 mayıs 2019 21:39

7. nikelar adidaslar en az 300₺ olmuş,insanlar modellerini beğenip almak istiyor gücü yetmiyor replikasını alıyor bundan size ne??? replika olunca belli oluyormuş çok acınası görünüyormuş muş lafa bak,sen hiç yokun halinden anladın mı acaba? imkanı yoksa nike adidas yazan bir şey giymesi utanç verici bir şey mi? asıl acınası olan şey senin bu sığ düşüncen.Orjinal marka ayakkabı giymeyi bir statü belirtisi sanman asıl seni acınası yapıyor.Yazık.

11 mayıs 2019 21:53

8. çakma değil ama markasız giyiyorum. 25 tlye pazardan aldım, düz siyah. Aylardır da giyiyorum. Kimsenin ayağına da bakmıyorum ama markasız da olacaksa da marka da olacaksa önemli olan temiz tutulması. Rengi griye dönmüş beyaz aykkabı giymeyin yeter.

11 mayıs 2019 21:53

9. ay bi de gerçekten gören de gucci, chanel'den bahsediliyor zannedecek.

acınası görünüyor ne demek 4 sene önce 100 tl değeri olan bi ayakkabıdan bahsediyoruz ve maliyetini hepimiz biliyoruz. 100 tllik mala bu kadar değer biçip burda insanlari küçümsemeyin. hakettiği fiyat aslında çakmalarının fiyatına denk zaten.

ha bir de, ha çin'de üretmişsin ha merdiven altında tamamen aynı. merdiven altının konumu farklı sadece :d

11 mayıs 2019 22:25

10. Çakma ayakkabılar 100 metre öteden belli ediyo kendini. Gücünüz yetmiyosa markasız alabilirsiniz. Kinetix, lumberjack, dark seer gibi markalar zaten nike, adidas modellerin birebirini çıkarıyor onlara yönelin.

11 mayıs 2019 23:46