çamaşır kurutma makinesi bosch mu? siemens mi?

çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum siemens iq300 ya da boş serie 6 arasında kaldım. çamaşır makinem siemens bu arada

1. Siemens kadar çamaşırların ağzına eden bir makine daha bilmiyorum hem çamaşır hem kurutma pişmanım elektroluxe geçtim memnunum

15 eylül 2025 02:09

2. Erkek arkadaşım sektörde çalışan bir mühendis ben de bosch hayranı ( annemden kaynaklı) biriyim. Evleneceğimizde her şeyi bosch istiyorum diyordum. beni tamamen vazgeçirdi. Hem servis ve bakım ücretleri, yedek parça tedariği hem de diğer pek çok teknik detayla son 15 yıldır ülkemizde satılan hiçbir bosch makinenin memnuniyet yaratmadığına ikna oldum. Çok daha ucuz olduğu halde birkaç aydır beko ve arçelik bakıyorum.

15 eylül 2025 07:00

3. lg kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum ve çok memnunum. kurutma makineleri de başarılıdır bence

15 eylül 2025 10:06

4. ben de elektrolux var, çook memnunum. 5. senesi. hiç arıza vs vermedi. çamaşırları da tüm kurutma makinaları yıpratıyor. ama ekstra bişe yapmadı. programlara dikkat edip kullanmak daha iyi oluyor.

15 eylül 2025 11:42

5. bosch ve siemens aynı tasarımın farklı marka basılmış halidir. her ikisi de bsh (Bosch und Siemens Hausgeräte) tarafından üretilir. siemens beyaz eşya işinden çekileli çok oldu. imza: siemens'te 5. yılını dolduran bir mühendis.

15 eylül 2025 12:48

6. Hepinize çok teşekkür ediyorum ama renk sıkıntım var çamaşır makinem gümüş uyum açısından kurutma da gümüş olmalı. Çoğu marka gümüş üretmiyor:/

15 eylül 2025 14:16

7. Beko iyi

18 eylül 2025 01:33

8. 6 yildr kullanyorm

18 eylül 2025 01:34

9. İşin rengi değişti ya. Eşimin çalıstıgı yer Samsung'da indirime sahip. İki ürün çamaşır +kurutma 40-45 arası bir şeye geliyor. Siemens için 34.000 fiyat almıştık. Sanırım samsung alacağız

18 eylül 2025 22:23