çerkezköy mü yoksa çorlu mu   ?

tekirdağ’da yaşayan süslülerim bana yardımcı olur musunuz? birde ev arkadaşı bulabileceğim yerler var mı?

1. Çorlu bence süslü çerkezköyde oturanlar hep şikayetçi

1 haziran 2021 21:02

2. Çorlu. 1 sene çorlu'da oturdum. Eşim çerkezköyde çalıştı. Çerkezköy sanayi bölgesi gibi. Çorlu'nun da orion tarafları daha güzel insan olarak vs.

1 haziran 2021 21:05

3. Çorluda yaşıyorum ve gidip gelme mesafen çok uzun değilse kesinlikle çorluyu seçmelisin

1 haziran 2021 21:38

4. Teşekkür ediyorum süslülerim Çorlu'ya bakmaya karar verdim.

1 haziran 2021 21:39

5. Eylül ayında Çerkezköy'e atandım süslü. Gelişmişlik açısından çorlu daha gelişmiş ama bana daha kalabalık geldi ve havası daha kötü bence.

1 haziran 2021 22:41

6. Çorlu.

1 haziran 2021 22:44

7. A 5 süslüm bir iki haftaya keşfe geliyorum. Açıkçası tek yaşayacağım için kalabalığı tercih ederim ama hava için düşünmek lazım 🙈 teşekkür ederim

1 haziran 2021 23:19

8. Aa anonimden çıkayım süslü sorun olursa mesaj da atabilirsin :) evet o açıdan çorlu mantıklı. Bi gidip yerinde görmen iyi olur. Yapabileceğim bi şey olursa konuşuruz :)

1 haziran 2021 23:30

9.  süslü merhaba nereye taşındın acaba? ben de kapaklıda işe başlayacağım bugün ev bakmaya gittim çorlu ve kapaklıya ama çok az alternatif vardı ve hangisi daha mantıklı olur karar veremedim. Hiç bilmiyorum bi de oraları. Çorlu'dan  git gel çok yorucu olur mu diye düşünüyorum ama kapaklıda da gerçekten sosyal hayat sıfır gibi. Ne yapsam bilemedim

20 kasım 2021 20:10

10. Geç gördüm süslüm kusura bakma ben Çorlu'ya yerleştim sonra geri kendi şehrime döndüm iş bulunca. Sana da şimdiden hayırlı olsun. Çorlu biraz daha gelişmiş kapaklı iş bakımından rahat olur git gel bakımından.

22 aralık 2021 00:54