çişim varmış hissi hiç geçmiyor ?

kusura bakmayın bu soru için. son bir haftadır tuvalete gidip geldiğim halde sanki çişimi yapmamışım gibi bi his oluyor tekrar gittiğimde de bir şey yok. acaba enfeksiyon olabilir mi diye düşündüm ama başka belirti de yok. sizce neden oluyor bu nasıl geçer

1. Sistit, seker ya da tansiyon olabilir

10 ekim 2020 22:06

2. Sistit olmussunuz gibi. Antibiyotik kullanarak geciyor ama doktora danismaniz lazim.

10 ekim 2020 22:07

3. Bende de oluyor ama bir kaç saat sürüp geçiyor.

10 ekim 2020 22:10

4. Bende de oluyor ama bir kaç saat sürüp geçiyor.

10 ekim 2020 22:11

5. süslüm muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu. ihmal etme doktora görün

10 ekim 2020 22:19

6. Teşekkür ederim hepinize sanırım doktora görüneceğim :/

10 ekim 2020 22:29

7. Tek dozluk kullanılan toz şeklinde antibiyotikler var. Akşam suda eritip içiyorsun sonra yatıyorsun. Gece wcye çıkmamaya çalışman lazım tüm gece o ilaç mesanende kalıyor mikropları öldürüyor. Oldukça etkili. Doktora gitmeden bunu alma tabi neyin olduğu belli değil şeker de olabilir, sistit de, idrar yolunda taş da... Hatta psikolojik bile olabilir...

10 ekim 2020 22:38

8. Seker olabilir diyenler uydurmayin lutfen. Diyabette cis varmis gibi olmaz. Dolu dolu her seferinde yaparsin. Harbi olur yani. Kendin bile sasarsin. İdrar yolu enfeksiyonu ihtimali yüksek süslü.

11 ekim 2020 01:01

9. az su içmek veya çikolatalı şeyleri çok tüketmek. ben enfeksiyon oldum sanarken doktor bu ikisini sormuştu ki dedigi dönem de okulda otomattan sıcak çikolata içiyordum sürekli ve su içmiyordum yani.

11 ekim 2020 06:57

10. Anonim 8 cevremde seker hastasi insanlar var ve surekli cisleri varmis gibi hissedip tuvalete gitmekten ama bir damla yapmaktan sikayet ediyorlar. Niye yalan soylesinler?

11 ekim 2020 09:53